Redactie - 26 januari 2021

Dutch IT Channel past events planning aan

Dutch IT Channel past events planning aan image

Dutch IT Channel gaat door de recente ontwikkelingen rond de Covid-19 situatie twee geplande events aanpassen. Het Future of Business Technology “Leaders of Innovation” event wordt verplaatst naar 7 oktober 2021. Het Cloud event vervalt en hiervoor in de plaats komen er extra talkshows en veel aandacht voor het Cloud onderzoek. De Dutch IT Cloud Special verschijnt gewoon volgens planning op 17 juni 2021.

Future of Business Technology “Leaders of Innovation"

Het Future of Business Technology ‘Leaders of Innovation’ event is definitief verplaatst naar 7 oktober 2021. De organisatie verwacht dit event dan met volle bezetting te kunnen organiseren, ook als de anderhalve meter regel nog steeds van kracht is. De speciale print uitgave van Future of Business Technology ‘Leaders of Innovation’ verschijnt op 17 juni met daarin de bundeling van interviews en eerder geplaatste online artikelen met thought leaders en partners. Het project met alle content blijft online zichtbaar op de websites dutchitchannel.nl en executive-people.nl tot het event van 7 oktober 2021.

Dutch IT Cloud Project

Het Dutch IT Cloud event dat was gekoppeld aan het Cloud Project vervalt. De organisatie heeft deze moeten maken met de kennis van nu rondom Covid-19. Later in het jaar organiseren is geen optie want dan komen de resultaten van het onderzoek en het event te ver uit elkaar te liggen. Uiteraard vindt er wel weer een Dutch IT Cloud event plaats in 2022. Dutch IT Channel vervangt het Dutch IT Cloud event met online talkshows en talkshows ‘Leaders of Cloud’ die de redactie in een studio opneemt met partners en moderator Danny Frietman. In deze talkshows zal er ruim aandacht worden besteed aan de resultaten van het Dutch IT Cloud onderzoek. De planning van het Dutch IT Cloud onderzoek in samenwerking met Smart Profile, de online campagne met interviews en het afsluitende magazine (verschijning 17 juni) blijven ongewijzigd.

Voor aanvullende informatie en deelname mogelijkheden neem contact op met:

Rob de Kleijnen: rdekleijnen@dutchitchannel.nl - 06-40236803

Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl - 06-23530399

Marc Jongbloed: m.jongbloed@dutchitchannel.nl - 06-43753759

Download HIER de Dutch IT Channel Cloud folder voor meer informatie

Download HIER de Future of Business – Leaders of Innovation folder voor meer informatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!