Wouter Hoeffnagel - 26 februari 2021

KONE migreert contact center naar cloud van Orange Business Services

KONE migreert contact center naar cloud van Orange Business Services image

KONE, actief in de lift- en roltrappenindustrie, versterkt zijn partnerschap met Orange Business Services. Het bedrijf verplaatst zijn wereldwijde contact center oplossing naar de cloud.

De klantenservice centers van Kone zijn een essentieel onderdeel van de klantenservice, zowel voor de eindgebruiker als voor directe zakelijke klanten. Ze spelen een belangrijke rol bij het toezicht op kritieke liftactiviteiten, servicerecords en technische gegevens.

E-mail, spraak en alarmen afhandelen

Door de infrastructuur van het contact center naar de cloud te verplaatsen, kan KONE profiteren van schaalbaarheid, flexibele omnichannel mogelijkheden, intelligente gespreksroutering en ingebouwde beveiliging. Het contact center kan e-mail, spraak en alarmen afhandelen voor locaties over de hele wereld en is geïntegreerd in het KONE-platform voor toezicht op afstand.

“Orange Business Services speelt een belangrijke rol bij het helpen van onze digitale transformatie door onze contact center oplossing naar de cloud te migreren. Dit zal onze klantervaring verder verbeteren en de weg vrijmaken voor verdere innovatie in onze klantenservice”, aldus Antti Koskelin, Chief Information Officer, KONE.

Vijf contact center hubs wereldwijd

Als onderdeel van de overeenkomst heeft Orange wereldwijd vijf contact center hubs opgezet om de organisatie te vereenvoudigen en te optimaliseren, door van een site-gebaseerde infrastructuur naar de cloud over te stappen. De oplossing omvat 35 contact center locaties op alle continenten.

“We zijn vereerd met het voortdurende vertrouwen van KONE om zijn bedrijfskritische klantenondersteuningsfunctie te verbeteren en te innoveren. Onze wereldwijde cloud expertise en ervaring zullen KONE voorzien van een geoptimaliseerde en flexibele oplossing, die verbeterde schaalbaarheid, kostenverbeteringen en innovatiepotentieel biedt “, aldus Fabrice de Windt, Senior Vice President, Europa, Orange Business Services.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!