Redactie - 06 maart 2021

TGG lanceert nieuwe website

TGG lanceert nieuwe website image

TGG lanceert een nieuwe website: www.telegrootgebruik.nl. De website biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de diensten en producten die worden aangeboden door TGG, de serviceorganisatie van de brancheorganisatie BTG.

Als serviceorganisatie van BTG levert TGG al ruim 25 jaar dedicated telecom- en IT-diensten voor lede van BTG. Denk hierbij aan connectiviteit en telecom expense management (TEM). Ook is een uitgebreide webshop beschikbaar voor de inkoop van IT-hardware, zowel nieuw als refurbished. Denk echter ook aan SMS-diensten die in samenwerking met partners worden geleverd. Het portfolio omvat echter ook allerlei andere diensten en producten. Van consultancy-inhuur, advisering, second-opinie tot en met product- en dienstverlening voor de invulling van smart cities.

Verbinding, verdieping en verbreding

Petra Claessen, directeur van BTG en TGG: “Onze ambitie is om TGG uit te bouwen tot een full dressed service organisatie dat klanten c.q. leden helpt met het versnellen van hun digitale transitie. TGG levert daarbij de essentiële producten en diensten. De koppeling met BTG is daarbij uniek, omdat het bij BTG gaat om verbinding, verdieping en verbreding op het vlak van kennis en deskundigheid. Dit vormt mede een stevige basis voor het uitgebreide portfolio van TGG, bestaande uit consultancy, services en inkoop op Telecom en ICT. Denk aan onze webshop en smart city stack voor overheden.”

Claessen wijst erop dat het huidige portfolio de komende tijd fors wordt uitgebreid. “We zijn met een groot aantal solution partners in gesprek, om ook hun diensten en producten onder te brengen op het Serviceplatform van TGG. Een verdere verbreding van het aanbod zal onze klanten nog beter in staat stellen om hun digitale transitie optimaal te realiseren.”

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!