Redactie - 10 mei 2021

Drechtsteden kiest Protinus IT als preferred supplier in aanbesteding Softwarebroker

Drechtsteden kiest Protinus IT als preferred supplier in aanbesteding Softwarebroker image

Protinus IT is met deze inschrijving medewinnaar van de openbare aanbesteding ‘Softwarebroker’, uitgeschreven door de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden. Deze vertegenwoordigt de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Omdat de inschrijving van Protinus IT op de eerste plek is geëindigd, is het daarmee de preferred supplier voor Drechtsteden. Offerteaanvragen tot €50.000,- die binnen de scope van deze aanbesteding vallen, worden uitsluitend aan de preferred supplier verstuurd. Offerteaanvragen met een hogere opdrachtwaarde die binnen de scope van deze aanbesteding vallen, worden ook aan de andere opdrachtnemer verstuurd en door middel van minicompetitie gegund.

Drechtsteden borgt met deze aanbesteding de aanschaf van Standaard Software licenties voor de komende jaren. Protinus IT gaat als leverancier de Standaard Software licenties, Cloud & SaaS-diensten van de verschillende softwareleveranciers leveren, inclusief eventueel benodigd onderhoud en support. Deze levering ziet onder meer toe op software t.b.v. servers, thin- en fat clients én alle onderdelen die met de basisinfrastructuur verbonden zijn. Op het gebied van Microsoft werkt Protinus IT binnen deze aanbesteding samen met Insight Enterprises B.V. én zal derhalve worden ingezet voor alle Microsoft gerelateerde vraagstukken.

De raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van 24 maanden. Drechtsteden kan de raamovereenkomst maximaal twee keer met 12 maanden verlengen. De maximale omvang van de raamovereenkomst bedraagt €14.000.000,-.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!