Witold Kepinski - 08 juli 2021

OPEN.satisfaction en EnableU sluiten verbintenis

OPEN.satisfaction en EnableU sluiten verbintenis image

Slimmer verbinden, dat is wat overheden helpt om het samenwerken met burgers, bedrijven en ook met ketenpartners te verbeteren. Daarom sluiten EnableU en OPEN.satisfaction een pact om gezamenlijk overheden te verbinden maar wel slimmer.

Roy Strijker van OPEN.satisfaction: De digitale overheid moet transparant en integraal kunnen samenwerken. En op alle niveaus snel, correct en veilig communiceren. Zowel onderling – van Rijk tot gemeente – als met externe partijen, zoals bedrijven en burgers. De noodzaak hiertoe wordt alleen maar groter nu contact met de overheid steeds vaker digitaal gaat, het aantal publiek-private samenwerkingen toeneemt en er meer wordt ingezet op burgerparticipatie. De oplossing van Het Samenwerkportaal biedt hiervoor de oplossing.

Onderdeel van het samenwerkportaal zijn connection as a service en 2 secure identify van EnableU. Connections as a Service zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen. Met 2 secure identify wordt de toegang tot de digitale dienstverlening vereenvoudigd, beveiligd en gestructureerd.

Gezamenlijk leveren OPEN.satisfaction en EnableU een kant en klare en gebruiksvriendelijk platform waarop overheidsinstellingen eenvoudig en veilig digitaal kunnen samenwerken met elke denkbare partij. Intern en extern, publiek en privaat.

Kees Neven, partnermanager EnableU: We helpen organisaties wendbaar te houden door op een snelle, veilige manier bestaande data en functies uit verschillende interne en externe informatiesystemen slimmer te verbinden.
Beide organisaties gaan per direct aan de slag voor de implementatie van het samenwerkportaal bij Equalit, een samenwerkingsverband voor gemeenten in West-Brabant.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!