Witold Kepinski - 08 oktober 2021

Unica neemt Microsoft Dynamics specialist In2Scope over

Unica neemt Microsoft Dynamics specialist In2Scope over image

Unica maakt de overname bekend van In2Scope uit Maasdijk, specialist op het gebied van Microsoft Dynamics. Het bedrijf is actief in de implementatie van Dynamics-oplossingen op het gebied van Finance & Operations.

In2Scope wordt ondergebracht in het cluster Unica ICT Solutions, dat al expertise van Dynamics in huis heeft en met deze toevoeging eenvoudiger integrale implementaties van Microsoft Dynamics voor klanten kan realiseren. Unica ICT Solutions is een sterk groeiende ICT-dienstverlener met inmiddels ruim 250 ICT-professionals. Moederbedrijf Unica is met ruim 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.

Verbreding activiteiten

Met de toevoeging van de activiteiten van In2Scope versterkt Unica haar ICT-expertise en breidt het haar kennis uit op het gebied van Microsoft Dynamics, een suite van softwareoplossingen voor Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Management (ERP) en Field Services. Hiermee kunnen organisaties geïntegreerde optimalisatie en analyse van bedrijfsprocessen uitvoeren.

De implementatie van deze krachtige applicaties wordt gedaan door gespecialiseerde business partners zoals Unica ICT Solutions en In2Scope. De kennis binnen Unica ICT Solutions van Microsoft Dynamics was tot dusver gericht op de domeinen CRM en Field Services, met In2Scope komt daar expertise bij over de implementatie van financiële bedrijfsprocessen en warehouse management systemen. Voor projecten waarbij kennis van Finance & Operations nodig was werd al samengewerkt met In2Scope.

John Quist, CEO van Unica, zegt: “De acquisitie van In2Scope is een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf. We krijgen de beschikking over specifieke kennis die onze ICT-dienstverlening completeert en onze concurrentiepositie verder versterkt.” Gerard Tijink, directeur van Unica ICT Solutions, voegt toe: “Met het team van In2Scope verbreden we de ondersteuning aan onze klanten en kunnen wij alle functionaliteiten van het veelgevraagde Microsoft Dynamics implementeren en onderhouden.”

Integratie van activiteiten

De activiteiten van In2Scope worden ondergebracht binnen Unica ICT Solutions. Als gevolg daarvan gaat het team van In2Scope haar klanten voortaan bedienen vanuit Unica ICT Solutions. In 2018 nam Unica ook al het bedrijf Dotwood over, dat net als In2Scope specifieke Dynamics-domeinkennis in huis had. De activiteiten en het team van Dotwood zijn destijds eveneens geïntegreerd binnen Unica ICT Solutions.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!