Redactie - 21 oktober 2021

CoreView beveiligt SaaS-applicaties

CoreView beveiligt SaaS-applicaties image

Met CoreView krijgt een IT-beheerder niet alleen een helder overzicht van alle SaaS-toepassingen (Software-as-a-Service) in zijn organisatie, maar beveiligt hij deze applicaties tegelijkertijd. “Tegenwoordig een belangrijke noodzaak”, zegt Anthony Atiye, Territory Sales Manager Benelux bij CoreView.

Atiye spreekt over het product CoreSuite. “Dit geeft een goed overzicht en inzicht. Voor een betere beveiliging en voor optimalisering van de werkomgeving. Bedrijven willen immers een overzicht hebben van wat ze allemaal in huis hebben; plus tegenwoordig wat hun medewerkers in huis hebben.”

CoreSuit maakt Microsoft 365-beheer eenvoudig, verhoogt de IT-efficiëntie met uitstekend gebruikersbeheer, gedelegeerd beheer en virtuele omgevingen. De suite helpt de IT-investeringen te maximaliseren met adoptie- en licentie lifecycle management en beperkt risico's met Microsoft 365-specifieke beveiligingsmaatregelen.

“De kern van onze aanpak betreft Microsoft 365”, licht Atiye toe, “Maar we beperken ons niet daartoe. We beheren ook de SaaS-applicaties die verbonden zijn aan Microsoft 365. Dat is één van onze sterkste punten.”

Lees het hele interview: CoreView: beheer SaaS applicaties in één console.

Door: Teus Molenaar en Witold Kepinski

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!