Redactie - 15 oktober 2021

Cohesity Connect conferentie

Cohesity Connect conferentie image

Cohesity is verheugd om haar inaugurele gebruikersconferentie Cohesity Connect te organiseren, een wereldwijd, virtueel evenement dat deelnemers van over de hele wereld de kans geeft om over de nieuwste trends te horen en innovaties in databeheer van de volgende generatie.

Dit jaar staat cyberweerbaarheid centraal. Deelnemers kunnen meer te weten komen over next-gen technologieën die hun gegevens en bedrijven kunnen beschermen tegen geavanceerde ransomware-aanvallen - en hen kunnen behoeden voor het betalen van kostbaar losgeld.

Het evenement verenigt technologie-innovators en vooruitstrevende organisaties rond kritieke zakelijke kwesties, waaronder cyberweerbaarheid, hybride cloudstrategieën, gegevensbescherming, ongestructureerd gegevensbeheer, geautomatiseerd noodherstel en meer. Het evenement vindt plaats van 18 tot 20 oktober in Amerika en van 19 tot 21 oktober in Azië-Pacific en EMEA.

Met meer dan 30 dynamische sessies en breakout-discussies zal Cohesity Connect branche-experts, bedrijfs- en IT-leiders en datamanagementprofessionals samenbrengen om inzichten te delen over de meest urgente data-uitdagingen waarmee organisaties vandaag de dag worden geconfronteerd, van de groeiende dreiging van ransomware-aanvallen en disaster recovery tot het optimaliseren van activiteiten met SaaS- en hybride cloudimplementaties.

Cohesity-leiders zullen ook de nieuwste updates van het Cohesity Helios next-gen datamanagementplatform onder de aandacht brengen en nieuwe producten onthullen die klanten helpen om kwaadwillenden een stap voor te blijven, de kracht van AI en ML te benutten om bedreigingen te identificeren die buiten het bereik van handmatige interventie, het databeheer verder vereenvoudigen en klanten in staat stellen meer met data te doen.

Op het evenement zullen verschillende sprekers van hoog kaliber aanwezig zijn, waaronder:

Mohit Aron, CEO en oprichter, Cohesity

Kevin Miller, vice-president en algemeen directeur, S3, Amazon Web Services (AWS)

John Kindervag, maker van het Zero Trust-beveiligingsraamwerk en senior vice-president, ON2IT CyberSecurity

Nick Warner, Chief Operating Officer, SentinelOne

Marianne Bailey, voormalig senior cybersecurity executive, National Security Agency (NSA) en partner bij Guidehouse

Bill Graff, senior vice president en chief information officer, Cerner Corporation

Bill Schlough, senior vice president en chief information officer, San Francisco Giants

Deelnemers kunnen ook gratis professionele certificeringen behalen op het gebied van gegevensbescherming, bestands- en objectservices en multicloud-oplossingen tijdens Cohesity Academy- sessies van een halve dag .

Het evenement wordt afgesloten met een inspirerende toespraak van Peggy Whitson, voormalig NASA-hoofdastronaut, die in de loop van haar gedecoreerde carrière talloze ruimtevluchtrecords verbrijzelde.

Ga voor meer informatie over Cohesity Connect en om u te registreren voor het evenement naar cohesity.com/connect.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SLTN Vierkant
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!