Witold Kepinski - 27 oktober 2021

TIE Kinetix behaalt Microsoft Co-Sell Ready status

TIE Kinetix behaalt Microsoft Co-Sell Ready status image

TIE Kinetix kondigt aan dat zij de Microsoft Co-Sell Ready status hebben ontvangen voor hun volledig geïntegreerde supply chain oplossing: EDI-2-FLOW voor Dynamics 365. Deze prestatie verhoogt de status van TIE Kinetix binnen de Microsoft Gold partner community en stelt het bedrijf in staat om de bekendheid van het product onder doelgroepen te vergroten met behulp van gezamenlijke activiteiten met Microsoft.

TIE Kinetix heeft onlangs aangekondigd dat EDI-2-FLOW voor Dynamics 365 beschikbaar is op Microsoft AppSource. Hiermee biedt het bedrijf de gebruikers van Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (SCM) een out-of-the-box oplossing voor volledig geïntegreerde EDI. Nu het bedrijf de Co-Sell Ready status heeft verdiend, maakt TIE Kinetix deel uit van een selecte groep van onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) die rechtstreeks met het internationale team van Microsoft zullen samenwerken om hun oplossing op de markt te brengen en te verkopen.

"We zijn verheugd om nauwer samen te werken met Microsoft om de waarde van ons product beter te benadrukken en ons bereik binnen hun klantengemeenschap uit te breiden," zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. "Met hun steun zullen we onze communicatie-inspanningen verbeteren en snel de klanten van Microsoft bereiken die behoefte hebben aan een eenvoudig te implementeren oplossing voor purchase-to-pay of order-to-cash."

Alleen na een reeks gedetailleerde prestatiebeoordelingen is het mogelijk om de Microsoft Co-Sell Ready status te bereiken. Microsoft is zeer selectief bij het toekennen van deze status aangezien dit betekent dat Microsoft een product namens een bedrijf zal promoten en verkopen. De Co-Sell Ready status wordt enkel toegekend aan ISV's zoals TIE Kinetix die met hun aanbod een duidelijke toegevoegde waarde en een hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen bieden.

 

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!