Wouter Hoeffnagel - 09 november 2021

Bit Academy verlengt samenwerking met NL Leert Door

Bit Academy verlengt samenwerking met NL Leert Door image

Bit Academy verlengt zijn samenwerking met het overheidsinitiatief ‘NL Leert Door’. Dankzij de verlenging kan de vernieuwende peer-to-peer opleiding voor ICT-onderwijs, opnieuw meer dan 500 deelnemers gratis laten omscholen tot developer of data engineer.

Het verschil met het vorige programma is dat nu alleen werkenden gratis gebruik kunnen maken van de opleiding. Daarnaast geeft Bit Academy deelnemers de mogelijkheid om na het afronden van het traject samen te werken met een development manager. Hierdoor krijgt iedere deelnemer die excelleert en behoefte heeft aan een carrière switch een persoonlijk advies en wordt er individueel bekeken welke mogelijkheden er zijn op de arbeidsmarkt.

Met het programma van de Bit Academy kunnen deelnemers binnen 10 weken een officieel erkend certificaat van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) behalen. De opleiding beschikt over een branche-erkenning van de Stichting CA-ICT. De instelling werkt samen met verschillende ROC’s en hogescholen. Bij de lessen van het programma staat peer-to-peer onderwijs centraal. Hierdoor worden deelnemers, net als in het bedrijfsleven, gestimuleerd om samen te werken in teams en feedback aan elkaar te geven. De lessen live worden gegeven door ervaren coaches uit het bedrijfsleven.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!