Wouter Hoeffnagel - 18 januari 2022

True is Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure

True is Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure image

True maakt bekend de Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure te hebben gehaald. Deze erkenning van Microsoft – waar strenge criteria voor gelden – toont de kennis en expertise van True aan als het gaat om managen van workloads en gehoste Kubernetes-omgevingen in Microsoft Azure. Daarmee ontzorgt True haar klanten als het gaat om beheer en onderhoud van Kubernetes op Azure.

Deze specialisatie gaat verder dan de status van Gold Partner van Microsoft. Alleen partners die aan strenge criteria voldoen rond expertise van engineers, deployen en managen van containerised applications in Azure en customer succes kunnen de specialisatie halen. In Nederland hebben zeventien organisaties deze specialisatie gehaald, waaronder Atos, Capgemini, IBM en nu ook True. Met de specialisatie laat True zien dat de organisatie best-in-class cloud native mogelijkheden met Azure aan klanten biedt. Die kunnen daardoor sneller applicaties bouwen, opleveren en schalen.

'Erkenning en waardering'

"Dit is het bewijs van onze continu hoge kwaliteit, een bewezen track record en opgebouwde expertise. Ook is het erkenning en waardering voor de onafgebroken inzet, betrokkenheid en harde werken van Trueligans”, zegt Evert-Jan Schinkel, Solutions Architect bij True.

"We helpen klanten bij adviseren, ontwerpen en opleveren van Kubernetes in Azure. Daarna nemen we ook beheer en onderhoud uit handen. Ook na opleveren zijn we verantwoordelijk voor je omgeving", zegt Evert-Jan. "Daarbij opereren we samen met je ontwikkelteam of IT-afdeling als één. De leercurve die Kubernetes kent, hoef je niet alleen te doen. We dragen onze kennis op elk moment in de gezamenlijke reis over."

Cloud Native Immersion Workshops

“Deze specialisatie en erkenning van Microsoft biedt onze klanten ook nog extra voordelen", zegt Daniel de Groot (foto), CCO van True. "True is hiermee gekwalificeerd om ‘Cloud Native Application Development Immersion Workshops’ van Microsoft te mogen geven. Hieraan kunnen zowel onze klanten als alle klanten van Microsoft deelnemen. Microsoft geeft hiermee aan dat je, als klant die Azure en Kubernetes wilt gebruiken, samen met True je cloud-ambities kunt verwezenlijken. Door onder andere de deelname van True aan het Azure Specialist voor Independent Software Vendors programma kunnen we tegelijkertijd een rode loper voor klanten uitleggen om het maximale uit Azure te halen met zowel ondersteuning vanuit True als Microsoft. The best of both worlds!”

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!