Redactie - 24 januari 2022

HOSTKEY biedt meer capaciteit vanuit Tier III euNetworks Datacenter Amsterdam

HOSTKEY biedt meer capaciteit vanuit Tier III euNetworks Datacenter Amsterdam image

De Nederlandse hostingprovider HOSTKEY heeft zijn capaciteit fors uitgebreid door serverracks te huren in het Nederlandse Tier III euNetworks Datacenter in Amsterdam.

HOSTKEY zal deze nieuwe capaciteit gebruiken voor het onderbrengen van servers van klanten (colocatie), het ontwikkelen van private en hybride cloudoplossingen, alsmede voor het uitbreiden van de eigen IT-infrastructuur, waaronder de inzet van dedicated servers die voor klanten te huur zijn.

Volgens de overeenkomst met euNetworks kunnen klanten van HOSTKEY nu kiezen voor colocatiediensten in een van de beste Europese datacenters, ongeacht de omvang van hun bedrijf: van het onderbrengen van één server voor kleine bedrijven of zelfs particulieren tot het huren van hele racks met een uitgebreid pakket ondersteunende diensten voor de IT-infrastructuur bij grote projecten.

Als onderdeel van een langetermijncontract heeft HOSTKEY een colocatie suite gehuurd in het euNetworks datacenter in Amsterdam. De infrastructuur van het datacenter voldoet aan de betrouwbaarheidsklasse van Tier III volgens het internationale classificatiesysteem van het Uptime Institute, dat een fouttolerantie van 99,982% garandeert.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!