Witold Kepinski - 03 februari 2022

Nuvias Group treedt toe tot de Global Technology Distribution Council

Nuvias Group treedt toe tot de Global Technology Distribution Council image

De Global Technology Distribution Council (GTDC) - heeft de toevoeging van de Nuvias Group aan zijn lidmaatschap aangekondigd, waarmee zijn missie wordt bevorderd om het succes van kanalen te stimuleren en de waarde van technologie distributie.

De Nuvias Group, opgericht in 2015 door Rigby Private Equity, is nu een bedrijf van 750 miljoen dollar met kantoren in heel Europa. De hoogopgeleide en ervaren teams van het bedrijf - naast de gevestigde relaties met leveranciers van wereldklasse - positioneren de IT-distributeur om een unieke impact te maken in 2022 en daarna.

"Nuvias Group is een model voor hoe succesvolle technologiedistributie er vandaag en in de toekomst uit zal zien", zegt GTDC-CEO Frank Vitagliano. "Hun vermogen om te buigen en zich aan te passen aan de veranderende behoeften van het kanaal zal onze organisatie ook helpen om beter te voldoen aan de veranderende eisen van de huidige technologieleveranciers, resellers en leveranciers van oplossingen, aangezien de wereld elke dag om ons heen verandert."

De focusgebieden van de Nuvias Group omvatten unified communications, cyberbeveiliging en intelligente netwerken, met gespecialiseerde oplossingen die worden aangeboden via een ecosysteem van meer dan 40 hoogopgeleide leverancierspartners in 16 Europese landen.

"We zijn toegewijd aan het leveren van steeds grotere waarde aan het IT-kanaal, onze leveranciers en klanten", zegt CEO Simon England, die een uitgebreide achtergrond heeft in distributie met toegevoegde waarde, met eerdere leidinggevende posities bij Westcon Group, Azlan en Tech Data. “De krachtenbundeling met de GTDC helpt ons om die missie verder te zetten.”

De Nuvias Group heeft zijn organische groei en acquisitie het afgelopen jaar voortgezet, met een groei met dubbele cijfers en de overname van zeer gespecialiseerde distributeurs om haar aanwezigheid en service in het VK, de Benelux en de DACH-regio te versterken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!