Redactie - 04 februari 2022

NETGEAR en Crestron starten Crestron Next Road Trip Europe

NETGEAR en Crestron starten Crestron Next Road Trip Europe image

NETGEAR, leverancier van netwerkproducten in de professionele AV-markt, en Creston, marktleider op het gebied van werkplektechnologie, kondigen de Crestron Next Road Trip Europe aan: een tour met een mobiel experience center die stopt bij 38 haltes in 19 landen in Europa. De truck biedt bezoekers een veilige omgeving tijdens de één-op-één demo’s van de belangrijkste technologie die Crestron en NETGEAR recent hebben gelanceerd.

In het mobiele experience center presenteert Crestron zijn nieuwste oplossingen voor hybride werkplekken, maar ook voor klaslokalen, overheden en meer. NETGEAR is de officiële netwerkleverancier voor de roadshow, en zal hier ook een aantal NETGEAR Pro AV-switches tonen.

"We zijn er trots op dat we samenwerken met een marktleider als NETGEAR voor deze reeks evenementen", zegt Annelies Kampert, Vice President en General Manager bij Crestron Europe. "We hebben de afgelopen jaren fantastische nieuwe producten gelanceerd en er staat nog veel meer op de planning. We kijken ernaar uit om onze dealers, partners en klanten in heel Europa te laten zien hoe onze innovaties de manier waarop we werken kunnen vergemakkelijken", zegt Kampert. "We begrijpen dat sommige klanten momenteel huiverig zijn om te ver te reizen en de voorkeur geven aan een meer persoonlijke, kleinschalige ervaring. Daarom biedt de Crestron Next Road Trip Europe bezoekers een veilige omgeving, die tevens dichter bij huis is, waar zij kennis kunnen maken met onze producten en kunnen leren van hun lokale Crestron-vertegenwoordigers."

"NETGEAR is de innovatieleider op het gebied van AV-over-IP-switches," aldus Richard Jonker (foto), VP, Business Development voor AV-over-IP bij NETGEAR. "Met de M4250 hardware en software, inclusief NETGEAR IGMP+, hebben we de uitrol van Crestron's DM NVX® sterk vereenvoudigd. Dit is een marktleidend systeem van AV- en USB-endpoints, ontworpen om te werken met een IP-netwerk.”

NETGEAR bouwt voort op de succesvolle M4300-lijn van managed switches, en heeft de nieuwe M4250-serie-switches ontworpen met input van AV-integrators, -gebruikers en -partners. Inmiddels zijn grote namen in de AV-industrie al bekend met de voordelen van NETGEAR's engineered-for-Pro AV-switches en ondersteuning voor de groeiende vraag naar AV over IP - het plaatsen van audio-, video- en controlesignalen op een IP-netwerk.

NETGEAR heeft zijn meer dan 25 jaar netwerkervaring gebruikt om ervoor te zorgen dat deze Pro AV-switches voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan het versturen van audio-, video- en besturingssignalen over een IP-netwerk. Hierdoor is NETGEAR momenteel de meest aanbevolen switch-leverancier ter wereld voor AV over IP-implementaties.

De Crestron Next Road Trip Europe zal vanaf maart 2022 door Europa toeren. De tour vindt plaats door 19 landen en maakt 38 stops. Kijk voor meer informatie en registratie op crestron.com/NextEurope.

De Crestron Next Road Trip Europe doet 23 en 24 juni Rotterdam aan.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!