Wouter Hoeffnagel - 22 februari 2022

Master Next Talent opent Talent Sourcing Center op Eindhovense High Tech Campus

Master Next Talent opent Talent Sourcing Center op Eindhovense High Tech Campus image

Recruitment dienstverlener Master Next Talent opent de deuren van haar Sourcing Center op de High Tech Campus in Eindhoven. Met een tiental gecertificeerde Talentscouts wil Master Next Talent vanuit dit Sourcing Center haar opdrachtgevers ontzorgen en ondersteunen bij de zoektocht naar en het behoud van talent.

"Anno 2022 is het nog duidelijker geworden dat recruitment echt mensenwerk is en we enkel met een persoonlijke maatwerk aanpak succesvol kunnen zijn'. En daar wringt het voor veel organisaties. Het via het juiste kanaal vinden van die ene kandidaat. Op een goede manier in contact komen én een connectie ontwikkelen met, zodat die kandidaat uiteindelijk koffie bij jouw organisatie komt drinken; dat is echt handwerk en zeer tijdrovend. 'En die tijd hebben veel organisaties niet", zegt Marie-Nel Tompson, oprichter en eigenaar van Master Next Talent. "Met een workload van ruim 50 vacatures, hebben corporate recruiters momenteel nog geen uur per vacature per week. Dus van het zelf zoeken naar kandidaten, laat staan proactief werven (talentpooling) is voor veel corporate recruiters totaal geen sprake. Met ons Sourcing Center ontzorgen én ondersteunen wij hen in dit traject. Je ontvangt van ons matchende, geïnteresseerde en gescreende kandidaten, zodat je zelf als corporate recruiter/lijnmanager direct het gesprek aan kan gaan."

"Regelmatig nemen we ook het gehele recruitmentproces uit handen en verzorgen we ook de branding, tooling & systemen en voeren we de gesprekken, salarisonderhandelingen en zorgen we voor het arbeidscontract en de onboarding van de kandidaat. Daarnaast draaien we nu een pilot bij één van onze opdrachtgevers omtrent duurzaam talent management; hoe zorg ik dat mijn talent na de onboarding binnen 2 jaar niet wegvloeit en hoe laat ik mijn talent mee ontwikkelen in en met mijn organisatie?"

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!