Wouter Hoeffnagel - 22 februari 2022

SLTN wint aanbesteding van gemeente Hilversum en gemeente Gooise Meren

SLTN wint aanbesteding van gemeente Hilversum en gemeente Gooise Meren image

SLTN heeft de openbare aanbesteding voor het leveren van Hyper Converged Infrastructurele (HCI) Componenten en additionele (systeem integratie) diensten voor de gemeente Hilversum en de gemeente Gooise Meren gegund gekregen. Het betreft met beide gemeenten een afzonderlijke raamovereenkomst met een looptijd van 3 jaar, met mogelijke verlenging met maximaal 3 jaar. Met de opdracht van beide gemeenten zijn enige miljoenen euro’s gemoeid.

Voor de gemeente Hilversum gaat SLTN een HCI oplossing leveren inclusief VDI endpoint beheer. Tijdens de looptijd van de overeenkomst heeft de gemeente Hilversum de mogelijkheid het beheer en de monitoring uit te breiden voor de VSI, VDI en Back-up omgeving. Bij de gemeente Gooise Meren levert SLTN een HCI oplossing leveren inclusief het beheer van deze omgeving.

Samenwerking

De gemeente Hilversum en de gemeente Gooise Meren hebben in 2017 uitgesproken te willen samenwerken op ICT gebied. De samenwerking focust zich op de continuïteit en kwaliteitsverbetering van de dienstverlening. De verwachting is dat gezamenlijk beter innovaties op het gebied van digitalisering en veiligheid het hoofd geboden kunnen worden. Om de samenwerking te realiseren is het noodzakelijk dat beide gemeente over dezelfde hard- en software beschikken. Deze aanbesteding is de eerste stap om uiteindelijk te komen tot één gezamenlijke ICT-infrastructuur.

Eugène Tuijnman (foto), CEO SLTN: “Wij zijn enorm trots op het winnen van deze aanbesteding. Mede door ons uitstekende partnership met Dell konden we beide gemeenten een passende oplossing aanbieden qua technologische oplossing, maar ook budgettair gezien. En het is toch wel bijzonder om de gemeente Hilversum waar wij gevestigd zijn, nu ook als klant te mogen helpen. Samen met het team kijk ik uit naar een succesvolle samenwerking!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!