Redactie - 28 februari 2022

ICT Netherlands breidt portfolio uit met low-code platform USoft

ICT Netherlands breidt portfolio uit met low-code platform USoft image

De Business Unit Logistics van ICT Netherlands breidt haar portfolio uit met het low-code platform van USoft. ICT Netherlands is onderdeel van ICT Group, waar circa 1.500 IT-professionals werken aan oplossingen voor industriële technologie. Met deze uitbreiding wordt de basis gelegd voor een langdurig strategisch partnership waarbij ICT Netherlands met het low-code platform van USoft inspeelt op de vraag van haar logistieke klanten.

Met het low-code platform van USoft bouwen organisaties innovatieve en bedrijfskritische applicaties die exact aansluiten op de context van de organisatie. De kracht van het USoft ontwikkelplatform is de rules engine met bedrijfsregels. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder. ICT Netherlands heeft voor het USoft-platform gekozen omdat het naadloos aansluit op de complexe, klant-specifieke vraagstukken waar haar klanten een oplossing voor zoeken.

Startschot langdurige samenwerking
De Business Unit Logistics van ICT Netherlands gaat specifieke oplossingen aanbieden aan haar huidige en nieuwe klanten, die met het low-code platform van USoft gebouwd worden. Een belangrijk onderdeel van de intensieve samenwerking tussen beide partijen is de USoft Academy, waar consultants van ICT Netherlands worden opgeleid tot gespecialiseerde developers en analisten. De samenwerking start met de Business Unit Logistics, waar de consultants kennis en ervaring met elkaar gaan opdoen en vandaar binnen ICT Netherlands andere markten gaan onderzoeken. ICT Netherlands vormt een belangrijke stap in de groeiambitie van USoft om tot een partner-ecosysteem te komen met een selecte groep van system integrators en independent software vendors.

Roland Gerritsen, Partner Development Manager van USoft: “Wij zijn heel blij met de uitbreiding van ons partner-ecosysteem en dat ICT Netherlands voor ons low-code platform heeft gekozen. Partners als ICT Netherlands zijn voor USoft een erg belangrijk verkoop- en servicekanaal, zowel binnen Nederland als internationaal. ICT Netherlands is een zeer gewaardeerde partij in de markt en wij herkennen ons in hun ambitie en pragmatische aanpak. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ICT Netherlands en haar klanten.”

Hans van den Hoven, Operations Manager van de Business Unit Logistics bij ICT Netherlands: “Deze samenwerking past mooi in de strategie van ICT Netherlands. Onze klanten vragen steeds vaker naar software om complexe klant-specifieke processen te automatiseren. Met traditionele oplossingen duurt dat vaak te lang. De kracht van het low-code platform van USoft is dat het precies voorziet in de oplossingen waar onze klanten om vragen. Door deze samenwerking kunnen wij helpen bij het sneller ontwikkelen van applicaties, reduceren van onderhoudskosten en verloopt besluitvorming in de supply chain automatisch en real-time.”

Cloudian BW - week 11/12-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!