Witold Kepinski - 04 maart 2022

NETGEAR en AudioBizz samen actiever in professionele AV over IP-markt

NETGEAR en AudioBizz samen actiever in professionele AV over IP-markt image

NETGEAR, speler op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, is een samenwerking aangegaan met AudioBizz, distributeur in de audiovisuele branche in Nederland, op het gebied van AV over IP-toepassingen. De aanleiding voor beide partijen om de handen ineen te slaan is het snelgroeiende landschap van AV over IP-toepassingen, waarbij netwerk- en audioproducten steeds vaker hand in hand gaan. AudioBizz is daarom door NETGEAR gekozen om distributie en trainingen te verzorgen voor de audiovisuele branche.

De samenwerking brengt de ervaring van AudioBizz op het gebied van distributie in de audiovisuele branche en NETGEAR’s AV over IP-oplossingen samen. Hierbij biedt NETGEAR de AV over IP-oplossingen en maakt AudioBizz de stap naar AV over IP gemakkelijk en bruikbaar. Dit zorgt ervoor dat beide partijen ongeëvenaarde betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit voor alle AV over IP-gerelateerde oplossingen kunnen bieden dankzij de samenwerking.

Samenwerking zorgt voor groter bereik in de audiovisuele branche

AudioBizz is de audiodistributeur in Nederland. NETGEAR werkt als fabrikant van netwerkswitches nauw samen met de audiovisuele markt en heeft daarom een speciale serie switches gemaakt voor AV-toepassingen. “Netwerkswitches zijn inmiddels noodzakelijk geworden voor AV over IP-toepassingen en de M4250 AV-reeks van NETGEAR biedt uitkomst. Door de samenwerking met AudioBizz heeft de integrator een “one stop shop'' op het gebied van al zijn audiowensen en -eisen. Zo is er niet alleen een directe integratie op productniveau, maar ook op distributieniveau”, vertelt Sergio Mandos (foto), VAR salesmanager bij NETGEAR. Hij vervolgt: “Samen met AudioBizz helpen we de audio integrator met het omarmen van de IP standaard”

“Naar aanleiding van vragen van onze klanten om meer ondersteuning en training aan te bieden op het gebied van netwerkswitches hebben wij de samenwerking met NETGEAR gezocht. Diverse van onze merken werken rechtstreeks samen met NETGEAR om de producten direct compatible met elkaar te maken. Dit maakt NETGEAR de perfecte aanvulling in ons leveringsprogramma.”, aldus Dominic van der Heiden, Managing Director bij AudioBizz.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!