Redactie - 21 april 2022

NETGEAR breidt managed acces point line-up uit

NETGEAR breidt managed acces point line-up uit image

NETGEAR, speler op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, kondigde vandaag de nieuwste toevoeging aan haar managed wireless access point-portfolio aan, de Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615). De WAX615 is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en biedt de snelste dual-band, WiFi 6, multi-gig performance en dekking met NETGEAR Insight remote cloud management en de NETGEAR unieke Instant Mesh-mogelijkheid.

Breedbandinternettoegang voor bedrijven heeft de snelheidslimiet van Gigabit per seconde doorbroken. De WiFi-snelheden van end-point devices zijn toegenomen door de ontwikkeling van WiFi-technologie van de ene generatie naar de volgende. Bedrijven moeten hun WiFi-infrastructuur upgraden om de vraag van hun klanten en data-gedreven bedrijfsvoering bij te kunnen houden. De WAX615 biedt het MKB en Managed Service Providers een krachtige WiFi-oplossing gebaseerd op de nieuwste WiFi 6 Release 2-technologie, die een twee keer hogere doorvoer levert dan WiFi 6 Release. Tegen een vergelijkbaare prijs met die van zijn voorganger. De WAX615 is backwards compatible met alle NETGEAR Insight Managed WiFi 5 en WiFi 6 Access Points, waardoor het een gemakkelijke drop-in upgrade is voor bestaande Insight-netwerken.

Met een topsnelheid van 3Gbps, superieur bereik en eenvoudige installatie, levert het WAX615 access point naadloze roaming, load balancing en multi-user access voor de beste WiFi-ervaring in omgevingen met hoge dichtheid. Het toestel is inclusief een jaar gratis Insight abonnement voor een volledig gecentraliseerde, real-time setup, monitoring en controle. Extra management hardware is hierbij overbodig. Bovendien beschikt de WAX615 over een 2,5Gbps Power-over-Ethernet (PoE) Ethernet-poort voor snellere bekabelde connectiviteit en eenvoudige installatie. Ideaal te combineren met NETGEAR GSM4210P, MS510TXPP, MS510TXUP en MS108EUP PoE-switches.

"De WAX615 is opnieuw een voorbeeld van NETGEAR's streven naar innovatie en het leveren van superieure WiFi-oplossingen aan klanten," zegt Douglas Cheung, director of product line management voor NETGEAR Business Wireless. "Het resultaat van onze innovatie is de WAX615 die een hogere datadoorvoer, verbeterde netwerkefficiëntie en een betere gebruikerservaring levert, allemaal met behoud van managementconsistentie over productgeneraties en tegen een aantrekkelijke prijs."

WiFi 6 beveiliging
Kleine en middelgrote organisaties kunnen profiteren van beveiliging op enterprise-niveau zonder de extra kosten die daar normaal gesproken bij komen kijken. NETGEAR Insight maakt het eenvoudig om netwerkbeveiliging te configureren en onderhouden met functies zoals:

WPA3 Enterprise voor het hoogste niveau van beveiliging van WiFi-verbindingen. 8 afzonderlijke draadloze netwerken (SSID's) die gebruikt kunnen worden voor beheerders, medewerkers, gasten en talloze IoT-apparaten (WiFi-bewakingscamera's, thermostaten, deursloten en -sensoren, etc.). Individuele VLAN's voor netwerkscheiding en dedicated swim lanes voor verschillende datastromen (beheerders, medewerkers, bezoekers, HR, Finance, etc.)

Extra Features

WiFi 6 Release 2 - 100% hogere snelheid dan WiFi 6 Release 1 in de 5GHz band, mogelijk gemaakt door 160MHz kanalisatie

Instant Mesh - Compatibel met alle Insight Managed Access Points om hybride bekabelde en draadloze mesh-netwerken te vormen, waardoor WiFi-dekking wordt uitgebreid tot gebieden die moeilijk bereikbaar zijn met Ethernet-kabels

Gelijktijdig gebruik - Verwerkt 4x meer client-apparaten per eenheid (wanneer alle apparaten WiFi 6 ondersteunen) in vergelijking met WiFi 5 Superieure prestaties - Dual-band met elke unit die 3,0 Gbps gegevensdoorvoer kan leveren

Naadloze roaming en load balancing -- ongeëvenaarde gebruikerservaring in het hele bedrijf, ideaal voor omgevingen met hoge dichtheid

Ondersteuning voor de nieuwste apparaten - Werkt met de nieuwste mobiele iOS- en Android-apparaten, zoals iPhone 13, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 10 en alle notebookcomputers, draadloos en bekabeld

Backwards compatibel - Ondersteunt WiFi 4 (IEEE 802.11n), WiFi 5 (IEEE 802.11ac) en WiFi 6 (IEEE 802.11ax) standaarden

Eenvoudige installatie - Eén 2,5 Gbps Ethernet-poort met krachtige Power-over-Ethernet (PoE+) poort (PoE+ switch & voedingsadapter voor access point worden apart verkocht)

Prijzen en Beschikbaarheid

NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615) is deze maand verkrijgbaar op NETGEAR.com voor € 209.99.

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!