Wouter Hoeffnagel - 04 mei 2022

Capital Mills investeert in Conference Compass

Capital Mills investeert in Conference Compass image

Capital Mills investeert in Conference Compass. Conferenties hebben moeite om hun fysieke formaten aan te passen als gevolg van de Covid-19-pandemie. Conference Compass was een van de eersten die een oplossing bood voor deze transitie.

Conference Compass heeft vorig jaar meer dan 150 internationale conferenties mogelijk gemaakt, met meer dan 125.000 aanwezigen, ongeveer 600.000 uur aan sessies gestreamd en bijna 35.000 uur aan video opgenomen voor on-demand toegang. Dit heeft geresulteerd in een meer dan verdubbeling van hun omzet in één jaar tijd. Conference Compass zal zich blijven ontwikkelen en haar technologie aan meer klanten aanbieden dankzij de investering van Capital Mills. Medische en wetenschappelijke experts krijgen de mogelijkheid om hun expertise te delen op evenementen, ongeacht of zij fysiek of op afstand deelnemen.

Betrokkenheid stimuleren

Verenigingen, professionele conferentie planners en planners van zakelijke evenementen gebruiken het platform van Conference Compass om de betrokkenheid van de deelnemers te stimuleren. Hun platform stelt sprekers in staat om hun presentaties op te nemen en te livestreamen, interactieve rondetafelgesprekken over hun onderzoek te houden en privé videovergaderingen te plannen met andere deelnemers zonder dat er hiervoor extra software nodig is. Conference Compass en haar klanten zien een verdrievoudiging in het aantal deelnemers aan conferenties, evenals verhoogde betrokkenheid van de deelnemers.

“De investering van Capital Mills stelt ons in staat om onze technologie beschikbaar te maken voor meer evenementenplanners, waardoor hun publiek wordt omgezet in een actieve gemeenschap", zegt Jelmer van Ast, oprichter en directeur van Conference Compass. De toekomst van evenement organisatie vereist aanpassingsvermogen en Conference Compass draagt hieraan bij met flexibele oplossingen.

Online integreren in fysieke events

Nu eventplanners de kracht van online evenementen hebben ontdekt, willen zij deze elementen integreren in fysieke evenementen. Conference Compass bevindt zich in een unieke positie waarin zij hun klanten een flexibel en veelzijdig platform kunnen bieden om zowel online als fysieke elementen succesvol te integreren in hun activiteitenkalender.

"De technologie van Conference Compass levert veel waarde aan haar klanten in een dynamische omgeving. We zijn onder de indruk van de groei en innovatieve technologie van Conference Compass. Daarom zijn we trots op de investering die we hebben mogen maken en kijken we er naar uit om het team te ondersteunen in hun ambities", aldus René Delsing, Investeringsmanager bij Capital Mills.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!