Witold Kepinski - 24 mei 2022

myBrand gecertificeerd tot SAP Ariba Partner

myBrand gecertificeerd tot SAP Ariba Partner image

SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand breidt haar portfolio uit met de complete source-to-pay-oplossing SAP Ariba. Nadat de organisatie in nog geen half jaar het certificeringstraject succesvol heeft doorlopen, is myBrand officieel SAP Ariba Partner. De organisatie kan bedrijven nu ondersteunen bij het standaardiseren en automatiseren van hun volledige inkoopproces met SAP Ariba. De oplossing sluit naadloos aan op het ERP-systeem van SAP en ook op andere standaardoplossingen.

De afgelopen tijd heeft myBrand geïnvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring met betrekking tot SAP Ariba. De laatste jaren is het aantal leveranciers in het Ariba-netwerk flink gegroeid, waardoor de oplossing naast dat het voor de grote enterprises interessant is, ook voor MKB-bedrijven steeds interessanter wordt. myBrand springt met de certificering tot SAP Ariba-partner in op deze marktbehoefte.

Inkoopprocessen automatiseren
Met het SAP Ariba-platform kunnen bedrijven inkoopprocessen standaardiseren en automatiseren en zo een optimalisatieslag slaan. Omdat het netwerk aan leveranciers dat op Ariba is aangesloten steeds groter wordt, is er een forse groei te zien in de vraag naar SAP Ariba bij mid-market organisaties. Daarom is dit het juiste moment voor myBrand om deze dienst aan haar geïntegreerde portfolio toe te voegen.

Marcel Antons, directeur strategie en innovatie bij myBrand: “Ik ben erg blij met het behalen van de certificering. Achter de schermen zijn we al een tijd bezig om onze expertise omtrent SAP Ariba te vergroten en we zien nu dat onze markt er klaar voor is. De mogelijkheid om SAP Ariba te implementeren, is een mooie aanvulling op ons portfolio. Nu kunnen bedrijven bij ons uit een nog completer dienstaanbod kiezen omtrent de softwareoplossingen en bedrijfsapplicaties van SAP.”

Kerem Aydin, SAP Ariba consultant bij myBrand: “Steeds meer bedrijven maken de overstap naar SAP S/4HANA. Dit is direct een goede aanleiding om SAP Ariba te implementeren voor een toekomstbestendige oplossing die meer biedt dan alleen het inkoopproces digitaliseren. Het is fijn dat we nu zelf gecertificeerd zijn tot Ariba-implementatiepartner, zodat we klanten ook hierin kunnen ondersteunen. Persoonlijk kijk ik ernaar uit om met het Ariba-team binnen myBrand een vliegende start te maken met het aanbieden van deze oplossing.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!