Martijn Kregting - 17 juni 2022

Spaanse dochters Enreach gaan verder onder groepsnaam

Spaanse dochters Enreach gaan verder onder groepsnaam image

De Spaanse bedrijven masvoz en Telsome gaan vanaf 16 juni verder onder de naam Enreach. Na de acquisitie van Telsome door Enreach in januari 2022 hadden de twee organisaties hun bedrijfsoperaties al samengevoegd.

Met de rebranding breidt Enreach, aanbieder van UCaaS- en CCaaS-oplossingen, ondersteund door onafhankelijke investeringsmaatschappij Waterland Private Equity, zijn merk uit naar de Spaanse markt en stelt het zijn positie in Europa te verstevigen. De rebranding volgt na de eerdere naamswijziging van de Nederlandse dochters Voiceworks en i4IP naar Enreach in april en is onderdeel van Enreach’s integratiestrategie.

Bundeling krachten

Masvoz heeft zijn omnichannel cloud contact center oplossing gebundeld met de MVNO-mogelijkheden en het mkb-verkoopkanaal van Telsome. Enreach Spanje is met de samenvoeging volgens Enreach de Spaanse nummer een B2B-telco gespecialiseerd in slimme cloud telefonie en omnichannel cloud contact center oplossingen. Klanten van Enreach kunnen zo in heel Europa telefonie combineren met WebChat, WhatsApp en e-mail. Gesprekken kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van conversational artificial intelligence (AI).

Stijn Nijhuis, CEO van Enreach, verwelkomt masvoz en Telsome onder de merknaam Enreach, als symbool van hun volledige integratie in de groep. "Met deze naamswijzigingen harmoniseren we onze Spaanse activiteiten en leggen we de basis voor verdere groei in deze belangrijke geografische markt. Daarnaast is het een nieuwe mijlpaal in onze ambitie om in heel Europa één uniform en sterk merk neer te zetten.”

Enreach is een Europese aanbieder op het gebied van UCaaS en CCaaS met een aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Denemarken, Finland en de Baltische staten. De aanwezigheid van de groep in Spanje wordt gecompleteerd door Enreach Labs, dat opereert als een van de ontwikkelingshubs van Enreach.

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!