Redactie - 30 juni 2022

Women in Tech Netherlands Tribe wint Global Excellence Award

Women in Tech Netherlands Tribe wint Global Excellence Award image

De Women in Tech Netherlands Tribe heeft de Global Excellence Award gewonnen tijdens de WOMEN IN TECH - Global Movement 2022 Summit in Parijs.  Dr. Cara Antoine van Women in Tech Netherlands Tribe meldt op LinkedIn: "We hebben onze missie in Nederland gericht op het nemen van rechtvaardige actie op alle 5 van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen die ons leiden naar het dichten van de kloof voor vrouwen in de tech door Onderwijs, Business en ondernemerschap, Digitale en sociale inclusie, Advocacy en Gendergelijkheid." 

Antoine feliciteert op Linkedin ook landambassadeurs voor de enorme toewijding en prestaties op elk van de SDG-focusgebieden respectievelijk:

Isabel Velarde, oprichter, CEO Innovation Hub Consulting en team Women in Tech Peru voor haar Advocacy Award

Melissa Slaymaker en team Women in Tech Zuid-Afrika voor de Digital & Social Inclusion Award 

Monika Rizovska en team Women in Tech Macedonia voor de Education Award

Claudia Mendes Silva en team Women in Tech Portugal voor de Business & Entrepreneurship Award

Bovenal uitzonderlijke dank en liefde voor Ayumi Moore Aoki, oprichter en CEO van de WOMEN IN TECH-Global Movement, voor haar visie en niet-aflatende vastberadenheid om tegen 2030 een verschil te maken in het leven van 5 miljoen vrouwen in de technologie.

Antoine: "Zoals ik al vaak heb gezegd, is het het voorrecht van mijn leven om vrijwilligerswerk te doen samen met zo'n geweldige stam vrouwen in Nederland en over de hele wereld, die mijn passie en verlangen delen om een netto positieve impact te hebben die dicht de kloof voor vrouwen in de tech in Nederland en daarbuiten. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar voor de opmerkelijke vrouwen in onze Nederlandse stam… Lieke Lamb Grace Galdos Arenas MSc Rita Prota Marisa Monteiro Borsboom Mira Vasic, Ph.D. Mariska Kleiss Savana ter Burg Kanika Sharma Zdenka de Booij Andjela Stojanoska Anjana Gahar Fleurette Poiesz Zinat Farhang Sandra Hartenberg Cristina García Albela Ester Bousova Rosangela Fonseca Campagnuolo Adriana Mosnoi Gaby de Jong Reshelle Naidoo  Deze Global Excellence Award is voor IEDER van jullie!!! Dit is de erkenning van onze inspanningen die ons allemaal steeds weer samen vooruit zullen helpen. Op en top!! Bedankt allemaal, uit de grond van mijn hart!"

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!