Witold Kepinski - 14 juli 2022

Microsoft Defender for IoT is beschikbaar

Microsoft Defender for IoT is beschikbaar image

Microsoft Defender voor IoT is beschikbaar. Met deze nieuwe mogelijkheden voegt Defender for IoT agentless monitoring toe om zakelijke IoT-apparaten te beveiligen die zijn verbonden met IT-netwerken, zoals Voice over Internet Protocol (VoIP), printers en smart-tv's. Hiermee kunnen Defender for Endpoint-klanten hun uitgebreide detectie- en responsdekking (XDR) uitbreiden met IoT-apparaten.

Met deze nieuwe toevoeging levert Defender for IoT nu uitgebreide beveiliging voor alle typen endpoints, applicaties, identiteiten en besturingssystemen. De nieuwe mogelijkheden stellen organisaties in staat om de zichtbaarheid en inzichten te krijgen die ze nodig hebben om complexe aanvallen in meerdere fasen aan te pakken die specifiek profiteren van IoT- en OT-apparaten om hun doelen te bereiken, aldus Microsoft.

Klanten krijgen nu dezelfde soorten kwetsbaarheidsbeheer, detectie van bedreigingen, respons en andere mogelijkheden voor zakelijke IoT-apparaten die voorheen alleen beschikbaar waren voor beheerde eindpunten en OT-apparaten.

Lees meer details hier.

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!