Witold Kepinski - 16 juli 2022

Salesforce partner Group25 krijgt kapitaalinjectie

Ondanks dat investeringen in scale-ups onder druk staan heeft Group25, het Nederlandse bedrijf achter consultancy bedrijf Gen25 en boekingsapplicatie Booker25 een kapitaalinjectie opgehaald van 2,5 miljoen euro via MGF. De afgelopen 7 jaar is de groep al vertienvoudigd. Met deze investering wil de groep onder andere de internationale groei versnellen van haar boekingsplatform Booker25.

In 2009 was Gen25 (onderdeel van Group25) de eerste Salesforce consultancy partner in Nederland. Gen25 heeft vanaf het begin een positie gehad in het Salesforce netwerk, deze positie samen met de snelle opmars van het CRM-platform zorgde voor een versnelde groei van Gen25. Om optimaal in te spelen op de grote vraag naar digitale transformatie in combinatie met flexibilisering van business modellen, worden sinds 2015 binnen Group25 ook eigen applicaties op het Salesforce platform ontwikkeld. De doelstelling is om internationale expansie van deze apps te vergroten. Met de nieuwe kapitaalinjectie van MGF kan deze ambitie gerealiseerd worden.

Deze nieuwe injectie van groeikapitaal is niet de eerste samenwerking met MGF. In 2015 is MGF reeds toegetreden als aandeelhouder van Group25 door het verstrekken van groeikapitaal. Sindsdien is de organisatie bijna vertienvoudigd.

Door de nieuwe investering van MGF kan de onderneming de groei verder versnellen, vooral op het gebied van de applicaties. De hoofdrol is daarbij weggelegd voor Booker25, het native Salesforce bookingsplatform dat nu al in meerdere sectoren
wereldwijd gebruikt wordt.

 

 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!