Redactie - 18 juli 2022

Matrix42 sluit partnership met 2Grips

Matrix42 sluit partnership met 2Grips image

2Grips en Matrix42 slaan de handen ineen. De specialist in service management in de Benelux voegt de oplossingen van het Duitse softwarebedrijf toe aan zijn portfolio. Met dit partnership willen beide partijen hun klanten beter bedienen bij hun uitdagingen op het vlak van IT en Enterprise Service Management.

2Grips helpt haar klanten om hun dienstverlening in lijn te brengen met hun bedrijfsstrategie en deze continu en proactief te verbeteren. 2Grips geeft advies, coacht en voert uit. Dit doet het bedrijf op basis van drie belangrijke vragen binnen service management:

  • Waar staan we nu?
  • Waar willen of moeten we zijn?
  • En hoe komen we daar?

De professionele dienstverlener bedient vanuit haar kantoren in Turnhout (België) en Eindhoven een variëteit aan klanten in tal van sectoren, waaronder verzekeraars, banken, overheden, universiteiten en industriële partijen.

'Niche in ons tooling portfolio'

“De Enterprise Service Management-oplossing van Matrix42 vult een niche in ons totale tooling portfolio”, benadrukt Danny Van Vosselen, oprichter en Managing Partner van 2Grips. “We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Matrix42 ter ondersteuning van onze klanten in hun ESM tooling behoeften.”  

Cees Broer (foto), Area Sales Director Northern Europe bij Matrix42, is heel enthousiast over de samenwerking en hij ziet mooie kansen voor dit partnership. “Ik ken 2Grips al jaren. Het is een gevestigde naam en een solide partner in Nederland en België met veel expertise van service management. Er is veel vertrouwen over en weer en ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar grote stappen kunnen zetten op het gebied van ITSM en ESM.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!