Redactie - 22 juli 2022

Den Bosch kiest voor Unit4 ERPx met Microsoft Azure

Den Bosch kiest voor Unit4 ERPx met Microsoft Azure image

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft gekozen voor de ERPx-oplossing van Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties.

De gemeente was op zoek naar een systeem om haar te ondersteunen in de financiële bedrijfsvoering. De belangrijkste eis daarbij was dat het systeem moet zorgen voor betrouwbare en actuele gegevens, waarmee optimaal gestuurd kan worden en verantwoording afgelegd kan worden. Zowel de financiële medewerkers als de niet-financiële medewerkers van de gemeente ’s-Hertogenbosch moeten ondersteund worden in de rechtmatige, juiste en volledige uitvoering van hun werkzaamheden. Tijdens de aanbesteding werd duidelijk dat Unit4 aan alle belangrijke eisen kan voldoen en zodoende is er een samenwerkingscontract afgesloten van tenminste vier jaar.

Microsoft Azure

In deze aanbesteding was de gemeente ‘s-Hertogenbosch op zoek naar een SaaS-oplossing die werkt met een gestandaardiseerd model voor de lokale overheden, maar wel de flexibiliteit biedt om als gemeente toekomstbestendig te zijn. De op Microsoft Azure gebaseerde fundamenten én de Unit4-strategie met betrekking tot SaaS en partnering, zijn essentieel voor hun organisatie. De oplossing van Unit4, ERPx, stelt de gemeente ‘s-Hertogenbosch in staat meer eenheid te creëren wat betreft financiën. Dat zorgt voor een snellere afwikkeling van processen, beter budgetbeheer en meer inzicht in de financiële status. Dit alles stelt alle medewerkers in staat om hun werk beter uit te voeren.

Tijdens de aanbesteding wist Unit4 zich te onderscheiden dankzij haar partnergerichte aanpak, de professionele houding en de demo-sessies bij de gemeente. Deze schetsten een duidelijk beeld van de mogelijkheden die ERPx biedt en wat de gemeente kan verwachten na de implementatie.

“We zijn ontzettend trots dat we de komende jaren de samenwerking aangaan met een mooie gemeente als ‘s-Hertogenbosch”, zegt Lode Maris, Regional President West-Europa bij Unit4. “Met goed teamwork, een adequate houding en onze scherpe en heldere visie op de toekomst van SaaS hebben we de gemeente weten te overtuigen dat wij voor hen dé partner zijn. We kijken er naar uit om de ambtenaren van de gemeente ‘s-Hertogenbosch te ondersteunen in een innovatief en modern financieel beleid.”

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!