Witold Kepinski - 21 juli 2022

Wigo4it kiest vier partijen voor het inhuren van externe medewerkers

Wigo4it kiest vier partijen voor het inhuren van externe medewerkers image

Op 5 juli 2022 heeft Wigo4it met vier partijen contracten getekend voor het inhuren van externe medewerkers. De huidige raamovereenkomsten eindigden op 30 juni 2022. In maart werd daarom een openbare Europese aanbesteding uitgeschreven. Deze is gewonnen door vier partijen op drie percelen.

Wigo4it is in 2007 opgericht als ICT-dienstverlener van en voor het sociale domein van de G4. Als rechtsvorm is gekozen voor een coöperatie. Ook al is dit een private rechtsvorm, Wigo4it is voluit een overheidsorganisatie.

Nieuwe partners
De partijen met wie Wigo4it per 1 juli 2022 de raamovereenkomsten aangaat zijn:

Perceel 1: Specialistisch ICT personeel:

LINKIT icm DiVetro
De Staffing groep

Perceel 2: Voor ICT management en ICT kennis:

LINKIT icm DiVetro
TNG Staffing
Ukomst

Perceel 3: Voor Staffuncties:

De Staffing groep

Een andere manier van werken

Gelijktijdig met het wisselen van de raamovereenkomsten ontwikkelt Wigo4it zich tot een moderne Agile DevOps-organisatie. Daarin ligt de nadruk op het verder ontwikkelen van moderne technologieën, efficiënte werkprocessen en autonomie.

In deze veranderende organisatie wordt ons product Socrates, voor de inkomensvoorziening voor de grotere gemeenten van ons land doorontwikkeld tot een Cloud native SaaSoplossing. Squads (DevOps-teams) vormen het hart van de productorganisatie.

De ontwikkeling naar deze nieuwe organisatie zorgt ervoor dat Wigo4it op een andere manier invulling geeft aan bezetting van de organisatie en daarmee van de inhuur van extern personeel; de focus ligt meer dan ooit op kwaliteit, persoonlijk leiderschap en autonoom werken.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!