Martijn Kregting - 03 augustus 2022

SentinelOne komt met Storage Sentinel voor Amazon S3

SentinelOne komt met Storage Sentinel voor Amazon S3 image

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-security, introduceert Storage Sentinel voor Amazon S3. Deze malwarepreventie-oplossing voor Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) gebruikt SentinelOne's gepatenteerde AI-mogelijkheden om kwaadaardige bestanden die Amazon S3 binnenkomen te detecteren en snel te onderscheppen om schade te voorkomen.

Storage Sentinel voor Amazon S3 moet wereldwijd opererende organisaties de mogelijkheid bieden om de zijdelingse verspreiding van malware via hun cloudactiviteiten proactief in te perken. Daarmee is het risico op disruptie van de business beter te beheersen en kunnen organisaties cybercriminelen een stap voor zijn, stelt Rick Bosworth, Director of Product Marketing bij SentinelOne. De toepassing maakt deel uit van het Singularity XDR-platform.

Omzeilen traditionele beschermingsoplossingen

De actoren achter geavanceerde dreigingen omzeilen volgens Bosworth heel eenvoudig traditionele beschermingsoplossingen die nog steeds op signatures vertrouwen. Storage Sentinel kan echter op basis van zelf ontwikkelde AI-toepassingen kwaadaardige bestanden en activiteit 'in milliseconden' detecteren en schade voorkomen. Het is een schaalbare oplossing waarmee ook de meest actieve storage zonder latency wordt beveiligd. Geautomatiseerde quarantaine en metagegevens voor de verrijking van dreigingsinformatie garanderen een efficiënte incident respons en bieden holistisch cloud-inzicht, belooft SentinelOne.

Voor organisaties die Singularity Cloud al gebruiken voor de bescherming van cloud-workloads in Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) of Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), is Storage Sentinel een eenvoudig te gebruiken toevoeging aan een diepgaande, cloud-first beveiligingsstrategie, stelt Bosworth tot slot.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Arctic Wolf BW vierkant
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!