Witold Kepinski - 07 augustus 2022

Total Specific Solutions koopt TTE-Europe

Total Specific Solutions koopt TTE-Europe image

Total Specific Solutions (TSS) heeft TTE-Europe GmbH (TTE) voor een onbekend bedrag overgenomen, een Europese leveranciers van track & trace-oplossingen voor explosieven, evenals haar dochteronderneming Dresden Informatik, die software levert voor het gehele scala van intralogistiek en productie. Deze transactie omvat de 8e acquisitie in de DACH-regio.

TTE biedt een internationaal gebruikte track en trace oplossing voor explosieven. Het volgsysteem is ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de German Blasting Association (Deutscher Sprengverband). De oplossing zorgt ervoor dat de voorraden explosieven op elk moment kunnen worden gecontroleerd, gevolgd en getraceerd volgens de industriële vereisten. TTE biedt oplossingen voor fabrikanten, distributeurs en eindgebruikers van verschillende bedrijfsgroottes.
Dresden Informatik biedt magazijnbeheer, track & trace-oplossingen en verschillende voorraadbeheeroplossingen voor bedrijven die actief zijn in de sectoren automotive, food & beverage en logistiek. De WMS-oplossing beheert, controleert en optimaliseert alle soorten magazijnen, van handmatige tot volledig geautomatiseerde magazijnen.

Jasper Bollen, General Manager bij TSS: "Ik ben verheugd dat TTE en Dresden Informatik zijn toegetreden tot TSS. TTE is een bedrijfskritische oplossing die alle soorten bedrijven, inclusief publieke organisaties, helpt te voldoen aan de EU-identificatierichtlijn voor explosieven. Met Dresden Informatik hebben we een leverancier van WMS-oplossingen in specifieke branches in het DACH-gebied die zich bij ons voegen. Ik kijk ernaar uit om met Frank Ille, Michael Stiller en hun teams samen te werken en hen te helpen in de volgende fase van hun bedrijven.

Frank Ille en Michael Stiller, directeuren van TTE en Dresden Informatik: "We waren op zoek naar een nieuwe eigenaar om onze groei voort te zetten en onze klanten van dienst te zijn. In TSS vonden we met hun 'Software for Life'-aanpak de juiste eigenaar die waarde hecht aan de bedrijf en merk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Deel uitmaken van een grote organisatie zal ons nieuwe inzichten en perspectieven bieden voor de focus van onze toekomst. En het zal ons in staat stellen om onze energie volledig te wijden aan onze specifieke markt en klanten. We kijken kijken ernaar uit om de volgende fase van onze toekomst in te gaan als onderdeel van TSS."

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!