Wouter Hoeffnagel - 08 augustus 2022

TIBCO Software vernieuwt TIBCO Cloud Integration

TIBCO Software vernieuwt TIBCO Cloud Integration image

TIBCO Software vernieuwt TIBCO Cloud Integration, zijn iPaaS-oplossing gebaseerd op TIBCO Cloud. De vernieuwde software biedt nieuwe mogelijkheden rondom het integreren van applicaties, data en apparaten in hybride omgevingen en helpt klanten bij het behalen van hun doelen. TIBCO Cloud Integration ondersteunt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en de integratie van digitale assets in de hele organisatie. Door app-ontwikkeling te versnellen en te vereenvoudigen kunnen organisaties sneller inspelen op markttrends, wat hen een concurrentievoordeel oplevert.

“Om in de huidige uitdagende en competitieve markt te kunnen excelleren is focus op data essentieel. Door data op de juiste manier te benutten, kunnen organisaties uitdagingen omzetten in kansen”, zegt Randy Menon, senior vice president and general manager, Connect en TIBCO Cloud, TIBCO. “TIBCO Cloud levert schaalbare en flexibele oplossingen die de integratie tussen alle systemen, bedrijfsactiviteiten en processen stimuleren. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de kracht van realtime data kunnen benutten.”

Nieuwe mogelijkheden

TIBCO Cloud biedt nieuwe mogelijkheden die het verbinden van apps, data en apparaten versnellen met behulp van een digitaal SaaS-platform. Deze updates leveren significante waarde op voor klanten, zoals:

  • het sneller leveren van oplossingen vanaf ontwerp tot en met implementatie door het ondersteunen van gebruikers met AI. Ontwerpers van integratieoplossingen worden geholpen met aanbevelingen en slimme ontwerppatronen. Ontwikkelaars van data-integraties krijgen hulp middels op AI/ML-gebaseerde smart mapping-technologie. Zo ontstaan er aanbevelingen voor mapping, gebaseerd op deep learning naar aanleiding van eerdere mapping-keuzes.
  • Grotere agility doordat unified decision management en governance business users helpt bij het consolideren van beslissingen vanuit de hele organisatie. Hierdoor kunnen gebruikers beslissingsbevoegdheid delegeren aan een shared service binnen TIBCO Cloud en inconsistente besluitvorming verminderen.
  • Zakelijke waarde halen uit events door het eenvoudiger ontwikkelen van event-driven oplossingen is dankzij de nieuwe mogelijkheden in TIBCO Cloud. Een nieuwe API Modeler zorgt ervoor dat AsyncAPIs voor Apache Kafka ontworpen kunnen worden. Teams delen en vinden event-gedreven API’s via een registry in TIBCO Cloud. Op basis van de gemaakte ontwerpen en deze registry kan via een point-and-click-functionaliteit een event publisher of subscriber worden gegenereerd, veel sneller dan middels de ontwikkeling van custom code.

Automation Hero

TIBCO is ook een samenwerking met Automation Hero aangegaan en heeft hiermee slimme verwerkingsmogelijkheden voor documenten toegevoegd aan de toch al uitgebreide mogelijkheden van TIBCO Cloud Integration. Hierdoor kunnen klanten waardevolle data ontsluiten die voorheen moeilijk toegankelijk was.

“We zijn marktleider in het automatiseren van elk documentgericht proces en zijn een samenwerking aangegaan met TIBCO om ervoor te zorgen dat klanten de enorme waarde kunnen benutten die verstopt zit in ongestructureerde data. Deze data zit vaak opgesloten in documenten en traditioneel gezien is er veel handmatig werk nodig om dit te ontsluiten”, zegt Stefan Groschupf, oprichter en CEO van Automation Hero. “De gecombineerde oplossing zal beschikbaar komen via de TIBCO Cloud Integration-marktplaats en het mogelijk maken om met slechts een paar klikken geavanceerde AI-documentverwerking te benutten.”

“TIBCO’s vermogen om alles vanuit elke bron te verbinden en integreren heeft een belangrijke rol gespeeld in het drastisch verminderen van de time-to-market voor onze nieuwe automatiserings- en integratie-initiatieven”, zegt Fabio Tormen, chief information officer, Venchi. “De flexibiliteit die TIBCO Cloud Integration biedt is een van de belangrijkste redenen waarom we nu in staat zijn om snel en eenvoudig samen te werken met nieuwe partners en onze groei in nieuwe markten te versnellen.”

TIBCO is eerder is uitgeroepen tot leider in de rapporten GigaOm Radar for iPaaS, GigaOm Radar for Cloud Platforms for Hybrid Integration and Automation, en de Nucleus Research iPaaS Technology Value Matrix.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!