Witold Kepinski - 23 augustus 2022

Pride Capital intensiveert haar engagement met moveXM

Pride Capital intensiveert haar engagement met moveXM (voorheen TTR Group) door een minderheidsbelang in het bedrijf te verwerven.  Binnen een jaar na het verstrekken van een groeifaciliteit in augustus 2021, bereikte Pride Capital overeenstemming om een aanzienlijk minderheidsbelang te verwerven van Yousef von Seherr-Thoß, de oprichter van het bedrijf, en daarmee zijn betrokkenheid bij het bedrijf te vergroten. moveXM is actief op het gebied van Customer Experience Management (CXM). Pride Capital ondersteunt moveXM actief bij zijn verschuiving van een serviceprovider naar een terugkerende SaaS- en Solution-provider met hun schaalbare softwaresuite waarmee bedrijven de klantervaring tijdens het hele klanttraject kunnen meten, analyseren en verbeteren.

moveXM heeft zijn hoofdkantoor in Frankfurt en heeft 65 FTE in dienst. Het innovatieve moveXM-team ontwikkelde een van de toonaangevende CXM-suites in eerste instantie voor internationale zakelijke klanten. Naast internationale zakelijke klanten bedient moveXM ook middelgrote klanten en was in staat om een indrukwekkend aanbestedingsproces voor een grote wereldwijde onderneming te winnen tegen de grootste (meestal in de VS gevestigde) spelers in de CXM-markt. Het doel is om een toonaangevend All-in-One-CXM Platform te worden, voor het beheren van de Customer Experience over alle kanalen en touchpoints heen.

Holger von Seherr-Thoß, CEO van moveXM: “Met de hulp van moveXM overleven bedrijven niet alleen het nieuwe zakelijke tijdperk in de context van postpandemische, sociaal-economische en technologische transformatie – ze gedijen ook. Pride Capital heeft ons het afgelopen jaar ondersteund bij het realiseren van onze bedrijfstransformatie en het pad naar groei. We zijn erg blij dat we nu nog meer op hen kunnen vertrouwen als een krachtige partner.”

Lars van ’t Hoenderdaal, Managing Partner Pride Capital Partners: “Dit is de volgende logische stap in een hechte samenwerking. Het afgelopen jaar hadden we de kans om te zien hoe het management en het hele team van moveXM werkten aan het doel om te transformeren van een serviceprovider naar een echt SaaS-bedrijf. We zijn blij om moveXM verder te ondersteunen in dit streven.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!