Wouter Hoeffnagel - 27 augustus 2022

Avit-Wingmen neemt Managed Collaboration-bedrijf Comized over

Avit-Wingmen neemt Managed Collaboration-bedrijf Comized over image

Het Europese netwerk Avit–Wingmen neemt de Deense Managed Collaboration specialist Comized over. Door de krachten met het bedrijf te bundelen wil Avit-Wingmen zijn groei versnellen.

Begin dit jaar bundelde Avit en de Deense Wingmen hun krachten met als doel een Europees netwerk van experts te creëren voor een ’secure digital future’. De overname van Comized is de eerste overname voor Avit-Wingmen.

Ronald Kraanen, CEO Avit Group: "De overname van Comized is een zeer belangrijke vervolgstap in de verdere realisatie van een Europees netwerk van experts en de internationale groeiambities van Avit. Het is een mooie ontwikkeling binnen de Deense markt en wij zien veel overeenkomsten in onze ambities en binnen onze culturen. Wij hebben de ambitie om sneller en meer IT-oplossingen en diensten te ontwikkelen om de belangrijke transities en innovaties waar onze klanten, vooral multinationals en publieke opdrachtgevers, voor staan te kunnen ondersteunen. Door onze kennis en expertise te bundelen zijn wij in staat de Europese groei nog sneller te realiseren.”

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!