Floris Hulshoff Pol - 03 oktober 2022

SolarWinds benoemt Chad Reese tot President Americas Sales en Global Channel

SolarWinds benoemt Chad Reese tot President Americas Sales en Global Channel image

SolarWinds, een leverancier van eenvoudige, krachtige en veilige IT-beheersoftware, heeft Chad Reese benoemd tot president of Americas sales en global channel. Reese, een veteraan in de technologie-industrie met 25 jaar ervaring in leidinggevende posities bij IBM en, meest recentelijk, VMware, leidt nu de verkoop bij SolarWinds voor de enterprise-, mid-market- en MKB-markten en de publieke sector in Amerika en is verantwoordelijk voor het wereldwijde kanaalecosysteem van het bedrijf.

"Chad is een bewezen verkoopleider met ervaring in het bedienen van meerdere marktsegmenten over de hele wereld en zal een essentiële aanvulling zijn op ons team naarmate ons model evolueert en we onze groeistrategie uitvoeren", zegt Andrea Webb, EVP, chief customer officer, SolarWinds. “Van het creëren van wereldwijde kanaalprogramma's en allianties, evoluerende bedrijven tot abonnementen en SaaS-modellen, en groeiende en leidende teams in binnen- en buitenland, Chad heeft het met succes gedaan. We kijken uit naar de impact die hij op ons bedrijf zal maken."

Voordat hij bij SolarWinds kwam, was Reese het meest recentelijk de wereldwijde verkoopleider van VMware voor het commerciële klantensegment, waar hij zijn uitgebreide verkoopteams leidde om wereldwijd miljarden aan boekingen te genereren.

Bij IBM was Reese de vice-president van cloud en SaaS voor Noord-Amerika, waarbij hij het verkoopteam leidde om zijn bedrijf in cloud- en SaaS-software in de zakelijke en commerciële segmenten te laten groeien en transformeren. En eerder leidde Reese de IBM-kanaalactiviteiten in Europa als vice-president van de zakenpartnerorganisatie terwijl hij vijf jaar in het buitenland woonde en verantwoordelijk was voor het genereren van miljarden inkomsten binnen het uitgebreide partnerecosysteem van het bedrijf.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Vertiv BW week 7 liggend blauw/vierkant paars 11-12-2023 tm 18-12-2023
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!