Floris Hulshoff Pol - 05 oktober 2022

Infinigate gaat fusie aan met value-added distributeur Starlink

Infinigate gaat fusie aan met value-added distributeur Starlink image

Infinigate Group, de pan-Europese value-added distributeur (VAD) van cyberbeveiligingsoplossingen, kondigt een fusie aan met het in Dubai gevestigde Starlink, een VAD in cyberbeveiliging, secure cloud en secure networking in het Midden-Oosten en Afrika.

Dit is de meest recente belangrijke stap in de expansiestrategie van de Infinigate Group. In juli kondigde de Infinigate Group aan grote delen van de Nuvias Group te willen overnemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van de autoriteiten, en in augustus maakte het bedrijf de overname bekend van clouddienstverlener Vuzion.

De fusie met Starlink is uniek en is een stap in het mondiaal maken van de Infinigate Group: het vergroot het bereik van de Infinigate Group naar meer dan 50 landen, met kantoren in meer dan 30 landen.

De totale omzet van de groep wordt voor 2023 geraamd op 2,2 miljard euro. De vendors waarmee Infinigate en Starlink werken zijn verschillend, dus de fusie is ook een kans voor de MKB-leveranciers van Infinigate en de bedrijfsleveranciers van Starlink om hun aanwezigheid uit te breiden.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 SLTN Vierkant
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!