Wouter Hoeffnagel - 08 oktober 2022

Axis Communications reikt Axis Partner Awards 2022 uit

Axis Communications reikt Axis Partner Awards 2022 uit image

De winnaars van de Axis Partner Awards 2022 zijn bekendgemaakt op 5 oktober op de jaarlijkse partnerdag van Axis Communications. In het Hulstkamp gebouw in Rotterdam zijn zeven awards uitgereikt aan partners. Gastheren Edwin Beerentemfel, Salesmanager Benelux, en Philippe Kubbinga, Regional Director Middle Europe, presenteerden een gevarieerd programma met inspirerende gastsprekers. Hierbij was ook volop ruimte om bij te praten met oude bekenden en kennis te maken met nieuwe gezichten.

Aansluitend vond een diner plaats, waar partners samen met Axis konden proosten op de avond.

Samen sterk

Samen sterk is iets waar Axis in gelooft en voor staat. “Deze dag laat ons extra stilstaan bij de banden die we hebben met onze partners in de Benelux en geeft ons de gelegenheid om ze te bedanken voor de mooie samenwerking en projecten”, aldus Philippe Kubbinga.

“Partnership is iets waar je elkaar in kunt vinden. Waar je de ander begrijpt, zodat je samen businessperspectieven kunt laten groeien”, aldus Toon Eeckelaert, CEO bij ESSC.

Inspirerende keynotes

Na de opening werden keynotes gehouden over de waarde van technologie en innovatieve oplossingen. Na afloop werden de Axis Partner Awards uitgereikt in verschillende categorieën, zoals beste Axis portfolio, de Lifetime award en nieuwkomer van het jaar. Dit jaar ontvingen de volgende partners een award:

  • Partner van het jaar Enterprise Solutions: Arkasis
  • Partner van het Jaar End-to-End Solutions: Heinsius Electrotechniek
  • Nieuwkomer van het jaar: e-BO Enterprises
  • Best of Axis Portfolio Award: Batenburg Vision ISP
  • Martin Gren Award: Seafar
  • Lifetime Award: ESSC
  • Technology Partner Award: Milestone Systems

Ondersteuning

“De samenwerking met Axis is voor ons zo waardevol vanwege de ondersteuning die wij krijgen bij vragen die bij ons spelen. En ook bij die van onze klanten”, zegt Ralph Stoops, Hoofd Projecten bij Batenburg Vision ISP. “Het brede Axis portfolio maakt dat wij ons kunnen onderscheiden op de markt, met kwalitatieve producten die verder ontwikkeld zijn dan die van de andere merken.”

Edwin Beerentemfel blikt terug op een geslaagde dag: “We organiseren deze partnerdag voor de zevende keer. Iedere twee jaar kunnen we onze dank en waardering op een mooie manier naar onze partners uiten. Zonder onze partners zou Axis niet zijn wat het vandaag de dag is. Het is een dag om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken wat de toekomst voor ons in petto heeft. Ik ben blij en trots dat we met sterke partners werken aan een veiligere en slimmere wereld.”

axis-partnerawards-2022.png

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!