Witold Kepinski - 10 oktober 2022

Nutanix Elevate partner programma is vernieuwd

Nutanix Elevate partner programma is vernieuwd image

Nutanix, speler in hybrid multi-cloud computing, kondigt het volgende tijdperk aan van Elevate, het wereldwijde partnerprogramma dat in het leven is geroepen om partnerbetrokkenheid naar een hoger niveau te tillen. De focus van het Elevate-programma is aangescherpt om een betere ervaring te bieden voor het gehele ecosysteem van partners en klanten. Elevate omvat een uitgebreid voordelenpakket om een wederkerende business voor partners op te bouwen.

“De IT-industrie staat op een keerpunt in de manier waarop klanten technologie willen aanschaffen”, zegt Christian Alvarez, Senior Vice President Worldwide Channel Sales bij Nutanix. “Met onze vernieuwingen voor het Elevate-partnerprogramma hebben we ingespeeld op de behoeften van onze partners. We verkopen niet alleen de technologie, we stellen partners in staat snel in te gaan op marktveranderingen, zichzelf te presteren als Nutanix-expert en uiteindelijk bij te blijven met de vernieuwen. Elevate ondersteunt en beloont partners door middel van speciaal ontwikkelde voordelen en incentives.”

In het afgelopen jaar heeft Nutanix zijn go-to-market-strategie, programma's en tools onder de loep gelegd om partners meer controle, inzicht en efficiëntie te kunnen bieden over de verkoopcyclus. Vernieuwingen voor het Elevate-partnerorogramma omvatten:

Een verbeterd en uitgebreid raamwerk van incentives om het partner-ecosysteem te belonen

Nutanix heeft de incentives van het programma uitgebreid. Niet alleen naar partnerorganisaties, maar ook naar individuele verkopers en System Engineers. Hiermee wil Nutanix de aanwas van nieuwe klanten stimuleren. De New Business Individual Incentive beloont individuele verkopers en System Engineers als zij een Nutanix-product verkopen aan nieuwe klanten.

In de komende maanden zal Nutanix beginnen met de uitrol van een pilot voor een incentive om geselecteerde partners te belonen voor het leveren van consistente, tijdige renewal bij hun Nutanix-klanten.

Nieuwe beloningen voor partners die zelfstandig hun sales leider

Nutanix lanceerde een Channel Led Selling Rebate Incentive voor Elevate, bedoeld voor resellers die zelfstandig deals door de gehele verkoopcyclus leiden.

Nutanix stelt partners in staat om deze nieuwe salesbeweging te realiseren via nieuwe toolsets, zoals de onlangs vernieuwde Sizer 6.0 tool voor capaciteitsplanning en het verbeterde Nutanix Performance + Deal Registration.

Een blijvende focus op de opbouw van partnercompetenties door middel van opleiding en certificeringen

De Elevate programma-eisen introduceren een nieuwe Sizing Associate accreditatie-eis voor alle niveaus. Partners zijn met behulp van Nutanix Sizer in staat verkoopcycli te versnellen door middel van snelle capaciteitsplanning, offertes en orderverwerking.

Bezoek de website van Nutanix voor meer informatie over het Elevate-partnerprogramma.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!