Floris Hulshoff Pol - 14 oktober 2022

Dutch IT Channel is met vendors aanwezig op Canalys Forums 2022

Dutch IT Channel is met vendors aanwezig op Canalys Forums 2022 image

De organisatie van de Canalys Forums 2022 zijn gastheer zijn van een prestigieuze line-up van wereldwijde toptechnologieleveranciers. HP en Lenovo keren terug naar de evenementen op het allerhoogste niveau als platina-sponsors, waarmee ze hun consistente inzet voor de channel-gemeenschap over de hele wereld demonstreren. En, zoals gebruikelijk, bereiden enkele van 's werelds meest prominente cloud- en softwareleveranciers zich dit jaar voor om zich bij hen aan te sluiten en deel te nemen aan het channel ecosysteem. Dutch IT Channel is media partner van het EMEA event in Barcelona.

Bedrijven zoals Microsoft, HPE, Citrix, Salesforce, Trend Micro, Nutanix, Cradlepoint, Appian, Check Point Software Technologies, IBM, N-Able, Trellix, F5, Palo Alto Networks, Symantec by Broadcom Software, Skyhigh Security, GoTo, Allbound , Cloudian, Cirrus Data, Exclaimer en eSentire behoren tot de sponsors van de evenementen in Barcelona en Singapore. Ze worden vergezeld door de krachtige aanwezigheid van Schneider Electric, AMD, Dell Technologies, Vertiv, Acer, Eaton, Intel, Dynabook, Fujitsu, Hitachi, ipScape, Juniper, NetApp, StarTech.com en Nerdio. De lijst met sponsors vertegenwoordigt recordsteun voor de grootste onafhankelijke zenderevenementen in EMEA en APAC.

Veel van de grootste distributeurs en aggregators, wederverkopers, softwarelicentiepartners en MSP's wonen de hybride evenementen bij. Het EMEA-live-evenement is uitverkocht, maar er zijn nog virtuele tickets beschikbaar voor de conferentie voor channelpartners. Sponsoring is nog steeds beschikbaar voor leveranciers die het publiek van senior channel-beslissers willen betrekken, werven en willen communiceren. Neem contact op met Canalys om de mogelijkheden te bespreken.

Naarmate de kanaalgemeenschap samenkomt, zullen de Canalys-forums 2022 de snel veranderende markt- en kanaaldynamiek aanpakken, aangezien klanten softwaretechnologieën gebruiken om digitale transformatie, hybride werk en cyberbeveiliging te ondersteunen. Alastair Edwards, Chief Analyst van Canalys: “Cloud- en softwareleveranciers worden steeds afhankelijker van kanaalpartnerships in het licht van de toegenomen IT-complexiteit, een kritisch gebrek aan klantvaardigheden en de druk om kosten te besparen. Er zijn meer dan ooit partners nodig om deze complexe softwareomgevingen in de cloud, on-premises en edge te ontwerpen, implementeren, integreren en beheren.”

Onderzoek van Canalys-kanalen toont aan dat ecosystemen van partners cruciaal worden voor het leveren van complete oplossingen, waarbij pools van specialistische expertise en unieke waarde worden samengebracht. Edwards voegde toe: "De verschuiving door de industrie naar abonnementen en SaaS vereist dat partners klanten ondersteunen gedurende de levenscycli van contracten. En naarmate marktplaatsen aan kracht winnen als een route naar de markt voor duizenden ISV's, wenden klanten zich tot partners voor advies, implementatie en beheerde services . Deze nieuwe modellen vereisen gezamenlijke innovatie en samenwerking tussen leveranciers, distributeurs, MSP's en channel partners.” De Canalys-forums brengen deze gemeenschappen samen in een unieke netwerkomgeving om deze kansen aan te pakken.

Het is een van de belangrijkste doelen van Canalys Forums om groeimogelijkheden voor leveranciers en hun partners te ontketenen in een onafhankelijke omgeving die prioriteit geeft aan het kanaal. De sleutel hiervoor is het SPARK-conversaties en brancheverbindingen op basis van de unieke inzichten van onze wereldberoemde analisten en de inhoud die we bieden. De keynotes en Expert Hubs van Canalys Forums in 2022 zullen zich richten op relevante brancheonderwerpen, variërend van partnerecosystemen en digitale partnermarketing tot cyberbeveiliging en MSP's. Verkopers, partners en distributeurs zullen zinvolle discussies houden om deelnemers te helpen hun SPARK te behouden en gestimuleerd te blijven terwijl onze branche de komende jaren wordt geconfronteerd met snelle veranderingen en nieuwe uitdagingen.

De Canalys Forums, de belangrijkste onafhankelijke zenderevenementen ter wereld, vieren hun vijftiende jaar in EMEA en tiende jaar in APAC. De evenementen van dit jaar vinden plaats in Barcelona van 18 tot 20 oktober en in Singapore van 15 tot 17 november. Kanaalpartners die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden voor een gratis virtueel ticket.

Data events:

EMEA: 18 – 20 oktober | APAC: 15 – 17 november

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gemma Edwards: gemma_edwards@canalys.com +65 8318 8139
Eleanor Martin: eleanor_martin@canalys.com +44 7748 145 351

Arctic Wolf BW vierkant Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!