Floris Hulshoff Pol - 27 oktober 2022

EU keurt overname Nuvias goed

EU keurt overname Nuvias goed image

De EU-autoriteiten hebben officieel de overname van Nuvias door Infinigate goedgekeurd. De overname vestigt Infinigate als een pan-Europese krachtpatser op het gebied van cyberbeveiliging en zal een platform creëren van voortdurende groei boven de markt in Europa, waardoor de leidende positie van Infinigate op het gebied van cyberbeveiliging, veilige netwerken en veilige cloud wordt versterkt.

De overname zal de aanwezigheid van Infinigate Group in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Benelux en Scandinavië aanzienlijk verbeteren. De Unified Communications-activiteiten van Nuvias Group (Nuvias UC) maken geen deel uit van de transactie en zullen een afzonderlijke entiteit zijn die eigendom blijft van Rigby Private Equity. Rigby Private Equity wordt aandeelhouder van de Infinigate Group. De transactie zal naar verwachting medio november definitief worden afgerond.

Nu Vuzion (31 augustus) en Starlink (4 oktober) deel uitmaken van de Infinigate Group, consolideren we onze positie als een volwaardige EMEA-krachtpatser met een grotere relevantie voor zijn verkopers en wederverkopers, met meer dan 1.100 toegewijde medewerkers, die alle voltooide en geplande acquisities in aanmerking. De totale omzet van de Groep wordt geschat op  2,2 miljard euro voor 2023.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!