Wouter Hoeffnagel - 24 november 2022

Ivanti lanceert nieuw Partner Portal en Campaign Central

Ivanti lanceert nieuw Partner Portal en Campaign Central image

Ivanti lanceert een nieuwe Partner Portal en Campaign Central. Het Partner Portal biedt een gepersonaliseerde ervaring die de partner-lifecycle automatiseert en bedrijfsprocessen stroomlijnt. Campaign Central is een marketingplatform waarmee partners eenvoudig en kosteloos co-branded marketingcampagnes in de markt kunnen zetten.

"Onze partners zijn een essentieel onderdeel van ons bedrijf, en we zijn toegewijd om in hen te investeren," aldus Dennis Kozak (foto), Chief Operating Officer bij Ivanti. "De Partner Portal en Campaign Central zijn slechts twee voorbeelden van hoe we blijven investeren in onze partners. We zijn toegewijd om onze partners te voorzien van alle middelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn."

One-stop-shop

De Partner Portal biedt een one-stop-shop voor alle Ivanti-gerelateerde content, tools en middelen. Verder biedt het een marketingplatform om partners te ondersteunen bij leadgeneratie en andere initiatieven. Met Campaign Central kunnen partners campagnes creëren en personaliseren. Ook kunnen ze deze campagnes volgen en op de hoogte blijven van alle klantinteracties door de ingebouwde rapportagemogelijkheden. De Partner Portal biedt een gepersonaliseerde ervaring die partners van Ivanti helpt meer leads te genereren en meer zakelijke deals te sluiten.  
 
De eerste feedback vanuit partners over Campaign Central is positief, aldus Lori Garber van Integral Federal. Over de Partner Portal en Campaign Central zeggen partners: "Ik hou echt van Campaign Central! Het is heel eenvoudig om marketingmaterialen te creëren en aan te passen met onze branding. De interface is gemakkelijk te begrijpen. Het vooraf ontworpen artwork is van hoge kwaliteit en bespaart enorm veel tijd."

'Samenwerking is beter'

Het partnerprogramma van Ivanti is ontworpen vanuit de overtuiging dat samenwerking beter is. Ivanti partners krijgen exclusief toegang tot middelen, tools en connecties om hun bedrijf te laten groeien. Ivanti verhoogt consequent de investering in partners door meer voordelen en ondersteuning aan te bieden via het partnerprogramma.
 
Meer informatie over de Ivanti Partner Portal en Campaign Central is hier beschikbaar.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!