Redactie - 25 november 2022

TD Synnex is Distributeur van het Jaar in CONTEXT ChannelWatch 2022 awards

TD Synnex is Distributeur van het Jaar in CONTEXT ChannelWatch 2022 awards image

TD SYNNEX is benoemd tot ‘Distributeur van het Jaar’ in de CONTEXT ChannelWatch 2022 awards, op basis van de stemmen van duizenden channelpartners in Europa. Daarbij behaalde TD SYNNEX de hoogste plaats in de Europese categorieën voor innovatie, retail en cloud. Het bedrijf wint verschillende landspecifieke awards.

CONTEXT ChannelWatch is een online enquête voor ICT-resellers waar ruim 7.000 partners regelmatig feedback geven. De enquête biedt inzicht in de koopintentie en beslissingen van resellers en geeft een duidelijk beeld van de bedrijfstrends en -problemen waar het ICT-ecosysteem mee wordt geconfronteerd. Als onderdeel van de enquête worden resellers in elk land gevraagd distributeurs met wie ze werken, te nomineren als ‘Distributeur van het Jaar’ voor de CONTEXT ChannelWatch awards.

Patrick Zammit, President voor Europa en APJ, TD SYNNEX reageert: “We zijn onze partners enorm dankbaar dat ze ons hebben benoemd tot CONTEXT Europees ‘Distributeur van het Jaar’ voor het derde jaar op rij en willen ze graag allemaal bedanken voor hun vertrouwen en steun. Het succes van onze partners loopt als een rode draad door onze organisatie. We werken ononderbroken aan gespecialiseerde oplossingen en services waarmee ze hun bedrijven verder kunnen ontwikkelen, uitbreiden en transformeren.

Innovatie en cloud

“In die geest is het met name verheugend dat partners ook voor ons hebben gekozen in de Europese categorieën voor innovatie en cloud. Dit moedigt ons aan verder te gaan en onze inzet in transformatie te versnellen om onze partners in de hele regio de voordelen van gegevensinzichten en digitale tools en platforms te leveren. Onze dank aan CONTEXT voor hun coördinatie van de enquête, die een waardevol inzicht geeft in hoe we ons verder kunnen verbeteren”, aldus Zammit.

Howard Davies, CEO en medeoprichter van CONTEXT, zei: "Het doet ons een groot plezier dat TD SYNNEX weer als winnaar uit de bus is gekomen als CONTEXT ChannelWatch ‘Distributeur van het Jaar’. Het is een bewijs van de veerkracht van TD SYNNEX in moeilijke tijden en de inzet van het bedrijf voor het ICT-kanaal. Het vertrouwen dat TD SYNNEX heeft opgebouwd bij zijn partners is essentieel voor de ontwikkeling en het behoud van een gezond ICT-kanaal dat uitstekende producten en services levert aan klanten en bedrijven wereldwijd. De awards voor ‘Beste cloudpartner’ en ‘Meest innovatieve distributeur’ zijn daarbij een bewijs van TD SYNNEX’s mogelijkheid om op snelle veranderingen te reageren en digitale transformatie aan de wereldwijde markt te leveren.”

Awards

De volledige lijst van awards die TD SYNNEX in Europa heeft ontvangen:

Europa:

 • Distributeur van het Jaar
 • Beste retailpartner
 • Meest innovatieve distributeur
 • Beste cloudpartner

Spanje:

 • Distributeur van het Jaar
 • Beste audiovisuele partner
 • Beste Unified Communication-partner

Portugal:

 • Meest innovatieve distributeur
 • Beste cloudpartner
 • Beste Unified Communication-partner

Frankrijk:

 • Beste audiovisuele partner
 • Beste partner in cyberveiligheid
 • Meest innovatieve distributeur
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!