Wouter Hoeffnagel - 20 december 2022

TD SYNNEX breidt aanbod voor Google Cloud uit

TD SYNNEX breidt aanbod voor Google Cloud uit image

TD SYNNEX breidt zijn aanbod voor Google Cloud verder uit in Nederland en bijna 60 andere landen in Zuid-Amerika, Europa en Azië. Hiermee maakt de IT-distributeur het voor partners mogelijk om het aanbod van end-to-end cloudoplossingen uit te breiden en de overgang naar een cloudinfrastructuur te versnellen.

Het bedrijf kondigde in mei al de eerste uitbreiding van Google Cloud aan met clouddiensten die zijn gericht op het verbeteren van de productiviteit en workflow. Dankzij de nieuwe uitbreiding die TD SYNNEX nu aankondigt krijgen partners in bijna 60 extra markten meer toegang tot het Google Cloud-aanbod. Denk hierbij aan diensten die zijn gericht op kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), data-analyses, infrastructuur en samenwerking.

Middelen voor cloud en digitale transformatie

"Dit is een geweldige kans om verder te bouwen aan onze wereldwijde samenwerking met Google Cloud. Daarnaast kunnen we internationale markten beter bedienen”, zegt Sergio Farache, chief strategy officer bij TD SYNNEX. "Sommige van deze markten hadden eerder nog geen toegang tot onze oplossingen. Wij zagen dan ook aanzienlijke groeimogelijkheden met onze hyperscaler-relaties. Door de beschikbaarheid van Google Cloud in deze landen uit te breiden, kunnen we uitstekende schaalbaarheid en services bieden om aan hun huidige behoeften te voldoen."

"Steeds meer bedrijven zijn over de hele wereld drukdoende met processen voor digitale transformatie. Partners spelen hierbij een sleutelrol. Om organisaties succesvol naar de cloud te migreren, is de expertise van partners op het gebied van Google Cloud-technologieën immers cruciaal", zegt Eric Buck, directeur commerciële partners en wereldwijde distributie bij Google Cloud. "Omdat TD SYNNEX de wereldwijde ondersteuning van het Google Cloud-aanbod uitbreidt, krijgen meer organisaties toegang tot de cloudexperts en -technologieën die ze nodig hebben. Waarmee ze uiteindelijk positieve bedrijfsresultaten in de cloud kunnen behalen."

Ondersteuning bij opbouwen van cloudpractices

TD SYNNEX ondersteunt organisaties bij het opbouwen van cloudpractices en voor het leveren van cloudoplossingen. Voorbeelden hiervan zijn Cloud Practice Builder-programma's, Rapid Risk Security Assessments en Google Cloud Migration Assessments. In combinatie met het Google Cloud-aanbod, de apparaten en de oplossingen voor cloudinfrastructuur die TD SYNNEX levert, kunnen partners nieuwe kerncompetenties ontwikkelen en hun bedrijfsgroei versnellen.

De eerste uitrol van het Google Cloud-aanbod omvatte de Verenigde Staten, Canada, het VK, Ierland en Frankrijk. De toegevoegde clouddiensten van Google Cloud zijn vanaf nu via TD SYNNEX beschikbaar in Nederland.

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!