Wouter Hoeffnagel - 17 januari 2023

TD SYNNEX opnieuw erkend als Top Employer

TD SYNNEX opnieuw erkend als Top Employer image

TD SYNNEX Netherlands kondigt met trots aan dat het voor de tweede keer op rij het Top Employer certificaat heeft behaald. Deze certifi-cering is een getuigenis van de voortdurende inzet van TD SYNNEX om een positieve en aangename werkomgeving te creëren voor onze collega’s.

Patrick Steenssens (foto), SPV Benelux: “Ik ben verheugd dat onze inspanningen erkend worden om een cultuur te creëren waar medewerkers zich thuis voelen en op een goede manier met elkaar samenwerken om persoonlijke en business doelstellingen te behalen. Dit is een bewijs van goed werkgeverschap en dat onze collega’s trots zijn om voor ons te werken. Een Top Employer worden is geen gemakkelijke prestatie en om deze erkenning voor het tweede jaar op rij te ontvangen, reflecteert de toewijding en het harde werk van alle collega’s.”

Cultuur van uitmuntendheid

Kristien Van Damme, HR Director Benelux, vult aan: “Bij TD SYNNEX geloven we in het stimuleren van een cultuur van uitmuntendheid door middel van ons HR-beleid en ‘people practices’. We willen een werkomgeving creëren waar onze collega’s zich gewaardeerd en ondersteund voelen en waar ze kunnen groeien en bloeien. We zijn trots en enthousiast om verder te verbeteren en te evolueren als bedrijf.”

Het Top Employers Institute erkent organisaties die excelleren in hun HR-praktijken en beoordeelt deze op basis van deelname aan en resultaten uit de HR Best Practices Survey. Deze survey bevat verschillende HR-domeinen, waaronder People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being, Diversity & Inclusion en Corporate Social Responsibility. De certificering toont aan dat wij een Top Employer zijn door de inzet voor de groei en ontwikkeling van de medewerkers, en de aandacht voor een positieve en ondersteunende werkomgeving.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 VMware BW  02-10-2023 tm 16-10-2023
Claranet BW+BN  02-10-2023 tm 09-10-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!