Floris Hulshoff Pol - 01 februari 2023

Lenovo lanceert ThinkSmart View Plus met Microsoft Teams display

Lenovo lanceert ThinkSmart View Plus met Microsoft Teams display image

Lenovo heeft tijdens Information Systems Europe (ISE 2023) in Barcelona de geheel nieuwe ThinkSmart View Plus met Microsoft Teams display aangekondigd. Een standalone samenwerkingsdisplay met eersteklas audio-, video- en whiteboardfuncties. De slimme samenwerkingsoplossing is speciaal ontwikkeld voor hot desking, telefoonboxen, overlegruimten, directiebureaus en thuiskantoren.

Ook de onlangs aangekondigde Lenovo IP Controller voor samenwerkingsruimten en de onlangs beschikbare ThinkSmart One behoren tot het portfolio van slimme samenwerkingsoplossingen.

Omdat de manier waarop we werken zich blijft ontwikkelen, is het van cruciaal belang om verbonden en betrokken te blijven, ongeacht hoe en waar men werkt. De innovatieve ThinkSmart View Plus met Microsoft Teams display is een oplossing die hybride werken mogelijk maakt door de productiviteit, flexibiliteit en samenwerking te verhogen via de persoonlijke en hotdesking-ervaring.

ThinkSmart View Plus is een geïntegreerd apparaat met een 27-inch multi-touch display, premium video en audio, en ingebouwde rekenkracht voor betere productiviteit en samenwerking.

De ThinkSmart View Plus is ontworpen om persoonlijke productiviteitservaringen te verbeteren. Het biedt een aangepaste, veilige en flexibele Microsoft Teams display-ervaring door toegang te bieden tot Teams-chat, agenda, bestanden en werknemers deel te laten nemen aan vergaderingen via het apparaat. Eenmaal verbonden met de PC van een gebruiker maakt ThinkSmart View Plus screensharing tussen apparaten mogelijk om tegelijkertijd content en presentatoren te bekijken. Bovendien schakelt de ThinkSmart View Plus eenvoudig over naar de monitormodus wanneer deze via USB-C op een pc wordt aangesloten.

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!