Floris Hulshoff Pol - 21 september 2022

NETGEAR breidt Orbi lijn uit

NETGEAR breidt Orbi lijn uit image

NETGEAR, speler in connected producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren, introduceert een nieuwe toevoeging aan de Orbi-lijn. De Orbi 760-serie bouwt voort op de baanbrekende Orbi 750-serie met hogere snelheden, capaciteit voor meer apparaten inclusief een jaar NETGEAR Armor waarmee huizen automatisch beschermd worden tegen internetbedreigingen voor alle connected apparaten.

Thuiswerken, online winkelen, streamen en leren vanuit huis, het is meer dan alleen een lockdown-activiteit, het is inmiddels een vast onderdeel van het moderne leven. Elke onderbreking in de verbinding kan van invloed zijn op carrières, onderwijs, relaties met vrienden en familie, en veroorzaakt onnodige stress. Meer verbonden smart home-apparaten betekenen ook meer nieuwe mogelijkheden voor hackers om binnen te dringen en persoonlijke gegevens te stelen. De behoefte aan sterke en veilige WiFi is essentieel, aldus NETGEAR.

De nieuwe Orbi 760 Series Whole Home WiFi mesh-systeem biedt tot max 875 m² aan dekking, met tot 5.4Gbps WiFi snelheid en ondersteuning voor 75 apparaten die tegelijkertijd werken. De nieuwste Windows laptops, Android telefoons en tablets die 160MHz kanalen ondersteunen, biedt de Orbi 760 Series een verdubbeling van de snelheid, tot Gigabit WiFi, in vergelijking met de Orbi 750 Series en het verhoogt de snelheid van oudere WiFi-apparaten met maximaal 25%.

Alleen de Orbi, met de gepatenteerde dedicated backhaul architectuur, biedt whole-home connectiviteit die WiFi combineert met meerlaagse beveiliging en controle, zorgt voor een ongeëvenaarde, whole-home WiFi-ervaring. De innovatie zorgt er ook voor dat de snelheden hoog blijven naarmate meer WiFi-apparaten verbinding maken met het thuisnetwerk, en zorgt voor verbinding in alle kamers of zelfs buiten in de tuin.

"NETGEAR heeft altijd de standaard gezet voor WiFi thuis," zegt David Henry, president & GM of Connected Home Products and Services bij NETGEAR. "Modern wonen vereist snelle, betrouwbare en veilige WiFi en onze nieuwe Orbi 760 Series met onze speciale backhaul-technologie en innovatieve antenne-ontwerp. Het is een bewijs van onze 25 jaar innovatie en expertise. Klanten die vertrouwen op always-on WiFi zullen met minder geen genoegen nemen."

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!