Wouter Hoeffnagel - 23 september 2022

Noname Security en Oblivion gaan partnership aan

Noname Security gaat strategisch partnership aan met Oblivion, onderdeel van Xebia. Klanten van Oblivion krijgen als onderdeel van dit partnership toegang tot het API Security Platform van Noname Security.

Met behulp van het API Security Platform kunnen gebruikers onder meer hun omgevingen beschermen tegen kwetsbaarheden in API's, configuratiefouten en ontwerpfouten. Ook biedt het platform geautomatiseerde detectie en mitigatie van API-aanvallen. “Met Noname Security hebben we een partner die de integratie van beveiliging in omgevingen met een hoog innovatietempo begrijpt. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten op een veilige en gecontroleerde manier moderne applicatie-architecturen laten omarmen", zegt Steyn Huizinga, CTO bij Oblivion.

"Oblivion heeft een uitstekende staat van dienst in het leveren van innovatieve diensten en projecten in meerdere branches op basis van Amazon Web Services (AWS)", zegt Ides Vanneuville, Channel Director EMEA bij Noname Security. "De waarden van Oblivion sluiten nauw aan bij die van Noname Security en het belang dat wordt gehecht aan het bieden van oplossingen die hun klanten helpen slagen en uitdagingen te overwinnen terwijl hun bedrijf zich ontwikkelt."

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!