Floris Hulshoff Pol - 23 september 2022

Cybereason Defence Platform kiest Infinigate als distributeur voor Europa

Cybereason Defence Platform kiest Infinigate als distributeur voor Europa image

Infinigate Group, een pan-Europese value added distributeur (VAD) van cyberbeveiligingsoplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Cybereason, het bekende XDR-bedrijf (Extended Detection and Response). Als onderdeel van de samenwerking heeft Cybereason Infinigate Group benoemd tot haar exclusieve distributeur in Europa.

Multinationals en grote cloudproviders vertrouwen wereldwijd op het Cybereason Defense Platform op end points en in de cloud. Voor Europa ontstaat met deze samenwerking een sterk partnerschap, gebaseerd op de uitgebreide Europese expertise van Infinigate en haar netwerk van geselecteerde resellers.

Julien Antoine, Chief Business Development Officer van de Infinigate Group, zegt zeer verheugd te zijn over de Europese samenwerking met Cybereason: “we waarderen niet alleen hun technologie, maar ook de innovatiekracht en het team van Cybereason. Bedrijven in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun cyberbeveiligingsstrategie, vormt de kern van wat we doen. Omdat ransomware-aanvallen de IT blijven teisteren, werken wij samen met onze klanten om hun specifieke uitdagingen te doorgronden. Zodoende genieten wij het vertrouwen dat wij de meest innovatieve oplossingen en diensten aanbieden, met een daadwerkelijke meerwaarde voor hun bedrijf. Cybereason is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio - en we kijken uit naar een aanzienlijke gezamenlijke groei".

Frank Koelmel, General Manager EMEA bij Cybereason, legt uit: “Het partnernetwerk van Infinigate, hun flexibiliteit en hun capaciteiten in heel Europa, waren een belangrijke reden voor Cybereason om een exclusieve distributieovereenkomst aan te gaan. Deze samenwerking stelt ons in staat om meer Europese organisaties te ondersteunen in hun voortdurende strijd tegen ransomware en andere schadelijke aanvallen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de groei van Cybereason in Europa en mogelijk andere regio's in 2023 zal stimuleren."

Het Cybereason Defense Platform helpt bedrijven om cyberaanvallen snel en volledig te identificeren en er voorspellend op te reageren. Het platform onderscheidt zich door het gebruik van AI: het analyseert meer dan 23 miljard beveiligingsgerelateerde gebeurtenissen per week, vijf keer meer dan andere oplossingen op de markt. Met de gepatenteerde MalOp (Malicious Operations) Detection Engine toont Cybereason de volledige aanvalsgeschiedenis van elk apparaat, gebruikersidentiteit, applicatie en cloudimplementatie.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!