Witold Kepinski - 23 september 2022

NTT DATA wil Salesforce MuleSoft specialist Apisero overnemen

NTT DATA wil Salesforce MuleSoft specialist Apisero overnemen image

NTT DATA , speler op het gebied van digitale bedrijfs- en IT-diensten, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Apisero, een wereldwijd adviesbureau van MuleSoft. De overname ondersteunt de strategie van NTT DATA om de geprefereerde digitale innovatiepartner in de markt te zijn die klanten end-to-end cloud- en data- en engineeringmogelijkheden biedt. en voegt ongeveer 2.100 wereldwijde bronnen toe. Het overnamebedrag is onbekend.

"Apisero's expertise met MuleSoft, samen met zijn bredere Salesforce-ecosysteemmogelijkheden, helpt ons om moderne data- en cloudintegratie-expertise uit te breiden, aangezien we een impactvolle digitale transformatie voor onze klanten mogelijk maken", zegt Wayne Busch, Group President, Consulting and Digital Transformation, NTT DATA Services . “We blijven onze digitale transformatieactiviteiten opschalen. Met andere recente investeringen, waaronder Nexient, Vectorform, Postlight en nu Apisero, kunnen we onze klanten volledige end-to-end-mogelijkheden bieden om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken.”

"Sinds de oprichting is Apisero diep geworteld in zijn toewijding aan het succes van onze klanten, onafhankelijke softwareleveranciers, partners en werknemers", aldus Vijay Rao, CEO van Apisero . “De combinatie van deze toewijding met het wereldwijde platform van NTT DATA biedt een ongelooflijke kans om verbeterde mogelijkheden en digitale transformatie naar een breder portfolio van zakelijke klanten te stimuleren. We zijn verheugd om ons bij NTT DATA aan te sluiten en kijken uit naar deze nieuwe fase van ons groeitraject.”

Apisero zal meer dan 1.500 gecertificeerde MuleSoft-consultants en 500 Salesforce-consultants naar het digitale transformatieserviceteam van NTT DATA brengen. Daarnaast biedt Apisero volledige levenscyclusondersteuning voor MuleSoft, inclusief API- en applicatieontwerp tot implementatie, beheer en ondersteuning om organisaties te helpen de uitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met het ontsluiten van silogegevens, het samenvoegen van ongelijksoortige gegevens en het samenvoegen van gefragmenteerde bedrijfsapplicaties.

"In de huidige digitale economie verwachten onze klanten naadloze digitalisering op grote schaal voor hun bedrijven over de hele wereld", zegt Brent Hayward, CEO van MuleSoft . "Door de niche-expertise van Apisero af te stemmen op de wereldwijde aanwezigheid van NTT DATA, zal MuleSoft en het bredere Salesforce-ecosysteem meer productacceptatie en klantensucces opleveren."

Apisero-klanten en -medewerkers zullen profiteren van toegang tot NTT DATA's krachtpatser van innovatiebronnen en bredere digitale transformatiemogelijkheden, waaronder een gemiddelde jaarlijkse R&D-investering van 3,6 miljard dollar. NTT DATA heeft onlangs de lancering aangekondigd van 6 innovatiecentra over de hele wereld om zich te concentreren op het aanbieden van geavanceerde technologieën aan klanten met een Innovation Studio die zich op dezelfde locatie bevindt in Plano, TX.

Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP was de juridisch adviseur van NTT DATA en Guggenheim Securities, LLC was de exclusieve financiële adviseur van Apisero in verband met deze transactie. De transactie is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, waaronder goedkeuring door de regelgevende instanties, en zal naar verwachting binnen de komende 30 dagen worden afgerond.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!