Floris Hulshoff Pol - 30 september 2022

Oracle NetSuite kondigt nieuwe product innovaties aan

Oracle NetSuite kondigt nieuwe product innovaties aan image

Oracle NetSuite heeft een reeks nieuwe productinnovaties aangekondigd om organisaties te helpen efficiënter te werken en de winst te verhogen.

De nieuwste NetSuite-innovaties omvatten een AP (crediteuren) automatiseringsoplossing die de nauwkeurigheid en snelheid van het verwerken van rekeningen en het doen van betalingen kan verhogen; een nieuwe CPQ-oplossing (configure, price, quote) die het verkoopproces helpt versnellen en vereenvoudigen; een nieuwe oplossing voor personeelsbeheer die planning, tijdregistratie en loonberekeningen kan stroomlijnen; en een nieuwe verzendoplossing die helpt om de magazijnactiviteiten efficiënter te maken.

Daarnaast heeft NetSuite nieuwe automatisering en analytics geïntroduceerd. Deze kunnen organisaties het inzicht en de controle geven om de productiviteit en winstgevendheid te verhogen door de financiële, voorraadbeheer-, productie- en projectbeheerfunctionaliteit binnen NetSuite te verbeteren.

"Met een economie in transitie kunnen bedrijven vertrouwen op data om nieuwe wegen naar winstgevendheid en groei te vinden", zegt Evan Goldberg, oprichter en EVP van Oracle NetSuite. “Om onze klanten hierbij te helpen, blijven we de mogelijkheden van NetSuite uitbreiden. De laatste updates omvatten alles, van financieel beheer tot HR tot verkoopprocessen. Ze zijn ontworpen om onze klanten te helpen hun bedrijf op een betere manier te runnen en hun groeitrajecten te ondersteunen.”

Lees meer hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!