Wouter Hoeffnagel - 06 oktober 2022

Freedom Internet biedt internet aan via glasvezel van DELTA Fiber

Freedom Internet biedt internet aan via glasvezel van DELTA Fiber image

Freedom Internet biedt internet, tv en vaste telefonie aan via het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber. Het aanbod is sinds 1 oktober beschikbaar.

Dit maken Freedom Internet en DELTA Fiber bekend in een gezamenlijke verklaring. DELTA Fiber wil in 2025 zo'n twee miljoen huishoudens toegang geven tot zijn glasvezelnetwerk. Albert Vergeer, COO bij DELTA Fiber: “We hadden al meer dan 15 internetaanbieders die diensten leveren over ons netwerk waaronder DELTA, Caiway, Online.nl en Kliksafe. Ik ben blij dat we, met de toevoeging van Freedom, klanten een nog bredere keuze kunnen aanbieden.”

Gerdien Dalmulder, Directeur Operations bij Freedom: “Wij staan voor een open en veilig internet en vinden dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we dan ook hard aan, samen met andere partijen. Kies je voor Freedom, dan kies je niet alleen voor internettoegang, maar ook voor online veiligheid, gegarandeerde privacy bijvoorbeeld in de vorm van meekijkvrije mail en een deskundige helpdesk.” Klanten kunnen nu voor Freedom kiezen in de nieuwe gebieden waar DELTA Fiber glasvezelcampagnes start. In 2023 komen daar ook de bestaande gebieden van DELTA Fiber bij.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!